Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna i članovi MKVC oslikali zidove Klinike za Kirurgiju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65943
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.02.2019. 11:14 
Naslov:  Učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna i članovi MKVC oslikali zidove Klinike za Kirurgiju
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Završena je i posljednja faza humanitarne akcije koju su organizirali članovi 5. podružnice Istočna Hrvatska MKVC s ciljem uređenja Klinike za kirurgiju KBC-a Osijek.

Učenici i nastavnici Graditeljsko-geodetske škole Osijek na čelu s gdin. Ribić oličili su preko 1.000m2 hodnika, čekaonica i soba Klinike za Kirurgiju KBC-a Osijek.



U nastavku projekta uređenja Klinike sudjeluju učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek na čelu s mag. edukacije likovne kulture Tamarom Majer. Učenici će oslikavati zidove Klinike likovima iz animiranih filmova.



Iskreno, za ovaj prijedlog odlučila sam se u sekundi, jer znam da je projekt vrijedan uloženog vremena i truda. Radimo zbog dječice, da im barem tako uljepšamo bolničke dane, dok učenicima je ujedno zanimljivo i bogato iskustvo.“- Tamara Majer, voditelj projekta.



Ovom prilikom se zahvaljujemo glavnoj sestri Klinike Suzani Luketić, učenicima i ravnateljici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna prof.Kristini Kopf, što su prepoznali vrijednost projekta te se uključili u provedbu istog, kako bi omogućili što ugodniji boravak naših najmanjih sugrađana.“-navodi Goran Dragojević-Gican, tajnik 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC.











Tekst i foto: Goran Dragojević-Gican

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: