Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Slastičarnica Korzo ponovno se otvara kao Okusi Korza

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.02.2019. 8:48 
Naslov:  Slastičarnica Korzo ponovno se otvara kao Okusi Korza
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[9.3.2019.] Otvorena palačinkarnica / slastičarnica Okusi Korza


Prije nekoliko dana pisali smo kako je zatvorena legendarna osječka slastičarnica na Korzu. Vijest je rastužila velik broj ljubitelja dobrih slastica, no odmah potom stigao je i kratak dopis novih voditelja tog objekta koji su obećali kako Korzo ipak nastavlja s radom. Tim povodom kontaktirali smo nove vlasnike da vidimo što se tu „kuha“.

Novi objekt imat će za početak novo ime - Okusi Korza. „Ideja postoji već neko vrijeme, samo je u pitanju bila lokacija i najbolji trenutak za realizaciju. Što se Okusa korza tiče, želimo ga podići na potpuno jednu novu razinu, gdje ćemo kontinuirano dopunjavati ponudu kako bi uvijek bili u toku sa željama građana, ali i svih onih koji odluče posjetiti ovu slatku priču“, stoji u dopisu.

U ponudi će se moći pronaći palačinke i to one američke, ali i klasične slatke i slane te bezglutenske i zdrave verzije s nekoliko okusa po izboru, sladoled te nekoliko vrsta kolača. Također, posjetitelji će moći uživati i u kavi, te limunadi u nekoliko okusa. Ljubitelje sladoleda starog Korza razveselit će činjenica kako će sladoled u Okusima Korza zadržati isti okus jer će ostati izvorna, već provjerena receptura.

Novi vlasnici kažu da će biti još nekih iznenađenja i novina u ponudi, ali žele da to za sada ostane iznenađenje. „Za sada aktivno radimo na pripremi, a čim sve bude spremno otkriti ćemo vam točno o čemu se radi“.

Radovi na uređenju objekta trenutno su u završnoj fazi, a u optimističnoj varijanti Okusi Korza će biti otvoreni do kraja mjeseca. Što se točnog datuma otvaranja tiče, svakako ih pratite putem Facebooka, a ubrzo i Instagrama kako ne bi propustili nijednu novost.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: