Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Policija u prometu; Dva taksija ostala bez registarskih pločica zbog neispravnosti vozila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.02.2019. 8:53 
Naslov:  Policija u prometu; Dva taksija ostala bez registarskih pločica zbog neispravnosti vozila
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U utorak, 19. veljače, na području ove policijske uprave policijski službenici zatekli su u prometu tri vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (jedan vozač teretnog automobila najveće dopuštene mase 6000 kilograma i dva vozača bicikla).

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su u 19,25 sati u Donjem Miholjcu, kada su zaustavili teretni automobil najveće dopuštene mase 6000 kilograma, kojim je upravljao 58-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 2,63 grama po kilogramu.

U 8,30 sati u Selcima Đakovačkim policijski službenici zaustavili su osobni automobil marke „Opel Astra 2.0 CDTI“, kojim je upravljao 42-godišnji hrvatski državljanin. Prije zaustavljanja laserom su utvrdili da se vozilo kretalo brzinom od 115 kilometara na sat, u naselju, na dijelu ceste gdje je brzina prometnim pravilom ograničena na 50 kilometara na sat.

U 11,05 sati 19. veljače u Osijeku su zaustavili osobni automobil namijenjen za TAXI prijevoz, kojim je upravljao 65-godišnji hrvatski državljanin. Nadzorom je utvrđeno da je vozilu istekao periodični tehnički pregled. Zbog sumnje u tehničku neispravnost, u stanici za tehnički pregled obavljen je izvanredni tehnički pregled. Na vozilu je utvrđeno više većih i manjih tehničkih neispravnosti te su privremeno oduzete registarske pločice vozila.

Istoga dana u 12,10 sati policijski službenici u Osijeku su zaustavili osobni automobil namijenjen za TAXI prijevoz, kojim je upravljao 66-godišnji hrvatski državljanin. Nadzorom je utvrđeno da je istome istekao periodični tehnički pregled. Zbog sumnje u tehničku neispravnost, u stanici za tehnički pregled obavljen je izvanredni tehnički pregled. Na vozilu je utvrđeno više opasnih, većih i manjih tehničkih neispravnosti te su privremeno oduzete registarske pločice vozila.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: