Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Muzej Slavonije: Muzejski četvrtak uz društvene, povijesne igre

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.02.2019. 9:11 
Naslov:  Muzej Slavonije: Muzejski četvrtak uz društvene, povijesne igre
21.02.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom ispraćaja izložbe „Veliki rat i 1918. kontinuitet / diskontinuitet / nasljeđe“ koje je autor Branislav Miličić u četvrtak 21. veljače 2019., u 18:00 sati, u Muzeju Slavonije se, u suradnji s Klubom Titan Atlas Osijek, održat će se prezentacija društvenih igara.

Članovi kluba koji su ljubitelji znanstvene fantastike i fantazije iz Osijeka posjetiteljima će predstaviti nekoliko popularnih, društvenih igara. Saznajte više o popularnoj igri i počecima civilizacija „7 Wonders“, zatim o izuzetno zabavnoj i kompetitivnoj igri o nastanku i nestanku raznih civilizacija do Prvog svjetskog rata „History of the World“. Više riječi bit će i o strateškoj igri „Imperial“ u kojoj se trguje obveznicama uoči Prvog svjetskog rata i taktičkoj igri aktera Prvog svjetskog rata „Diplomacy“.

Klub Titan Atlas grupa je ljudi posvećena znanstvenofantastičnoj i fantazijskoj literaturi i umjetnosti te igrama. Osnovana je s ciljem edukacije i promicanja znanstvenofantastične i fantazijske kulture u Osijeku i Hrvatskoj. Počeci rada Kluba su skromni i radi se o 11 ljubitelja navedenih žanrova koji su odlučili promijeniti stanje dosade u kojem se nalazio Osijek i pokrenuti nešto što bi moglo biti dom svima koji dišu znanstvenu fantastiku i fantaziju.

Ulaz za posjetitelje je slobodan.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: