Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uspješno provedena županijska razina natjecanja iz Informatike – Infokup 2019.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.02.2019. 10:24 
Naslov:  Uspješno provedena županijska razina natjecanja iz Informatike – Infokup 2019.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U školskoj 2018./2019. godini na Županijskom natjecanju iz Informatike, a koje je održano 15. veljače 2019. godine u prostorijama Doma tehnike Osijek i Prirodoslovnoj gimnaziji sudjelovali su učenici osnovnih škola s područja Osječko-baranjske županije.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 100 učenika koja su se natjecala u četiri kategorije: LOGO, Primjena algoritama, Digitalne kompetencije i Osnove informatike. Natjecanje je provedeno u dva informatička kabineta u Domu tehnike i informatičkoj učionici u Prirodoslovnoj gimnaziji Osijek. Vidljiv je napredak u broju zainteresiranosti škola i učenika.

U kategoriji LOGO – peti razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je Gregor Đuras iz Osnovne škole „Višnjevac“ Osijek koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županije Republike Hrvatske osmo mjesto sa osvojenih 112 bodova.

U kategoriji LOGO – šesti razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je Sven Vukelić iz Osnovne škole „Dobriša Cesarić“ Osijek koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske 50-to mjesto sa osvojenih 48 bodova.

U kategoriji LOGO – sedmi razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je Mate Knežević iz Osnovne škole „Kralja Tomislava“ Našice koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske 22-to mjesto sa osvojenih 94 bodova.

U kategoriji LOGO – osmi razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je P.B. iz Osnovne škole „Kralja Tomislava našice“ Osijek koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske 28-to mjesto sa osvojenih 30 bodova.

U kategoriji Primjena Alogoritama – peti razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je Luka Delić iz Osnovne škole „Svete Ane“ Osijek koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske 31-to mjesto sa osvojena 53 boda.

U kategoriji Primjena Alogoritama – šesti razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je Dino Unukić iz Osnovne škole „Svete Ane“ Osijek koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske 40-to mjesto sa osvojena 18 bodova.

U kategoriji Primjena Alogoritama – sedmi razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je Nino Pandurović iz Osnovne škole „Svete Ane“ Osijek koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske 61 mjesto.

U kategoriji Primjena Alogoritama – osmi razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je L.S. iz Osnovne škole „Svete Ane“ Osijek koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske 24-to mjesto sa osvojena 42 boda.

U kategoriji Digitalne kompetencije – peti razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je P.G. iz Osnovne škole „August Harambašić“ Donji Miholjac koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske 33-to mjesto sa osvojena 13.99 boda.

U kategoriji Digitalne kompetencije – šesti razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je Ivano Mihaljević iz Osnovne škole „Dalj“ koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske šesto mjesto sa osvojena 15.42 bodova.

U kategoriji Osnove informatike – sedmi razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bila je L.Ć. iz Osnovne škole „August Harambašić“ Donji Miholjac koja je zauzela u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske 60-to mjesto sa osvojena 11.5 bodova.

U kategoriji Osnove informatike – osmi razred najbolji učenik s područja Osječko-baranjske županije bio je Z.S. iz Osnovne škole „Ivane Brlić Mažuranić“ Koška koji je zauzeo u ukupnom poretku na razini svih županija Republike Hrvatske peto mjesto sa osvojena 27 bodova.

Ovim putem, čestitamo svim natjecateljima na sudjelovanju i ostvarenom plasmanu. Zahvaljujemo svim mentorima koji su pripremili svoje ekipe, prosudbenim povjerenstvima i županijskom povjerenstvu na provedbi natjecanja.





Tekst i foto: Hrvoje Kereta

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: