Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



2018. najuspješnija godina u povijesti AK Slavonija-Žito

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65434
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.02.2019. 20:14 
Naslov:  2018. najuspješnija godina u povijesti AK Slavonija-Žito
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najbolje atletičarke i atletičare za prošlu godinu proglasili su danas u Atletskom klub Slavonija Žito, predstavljeno je i izvješće o rezultatima u 2018. godini, a istaknuto je kako je ona bila najuspješnija u povijesti kluba.

Tijekom 2018. godine osvojeno je sedam medalja na međunarodnim natjecanjima, postavljena su 3 nova državna rekorda, dok su atletičari "uzeli" 29 titula prvaka Republike Hrvatske. Potvrda je to da Atletski klub Slavonija Žito iz Osijeka iz godine u godinu podiže ljestvicu rezultata i uspjeha u svim kategorijama - istaknula je direktorica kluba Zvjezdana Tuma Pavlov: "Zadnjih par godina imamo dobre sezone, pojačavamo naše rezultate iz godinu u godinu i plan za ovu godinu je da sigurno budemo bolji nego prethodne godine. dajemo sve na podmladak zasad smo najbolji u kadetima i mlađim kadetima.Nastojat ćemo to postići i u juniorskoj kategoriji", rekla je Tuma Pavlov i dodala kako su najveći planovi ponovno vezani uz dvostrukog olimpijca, prvaka i rekordera Hrvatske u skoku s motkom Ivana Horvata kako bi se postigla norma za Olimpijske igre u Tokiju.

Dugoročni planovi Ivana Horvata i jesu Olimpijske igre u Tokyu, no u prvom su planu ovogodišnja natjecanja: "Počeli smo dvoransku sezonu više manje s jednom ozljedom tako da smo u zimi imali malo manje natjecanja,ali ok rezultat 5,63,a ljeto smo završili s državnim rekordom. Nažalost nismo to nastavili u prvenstvu Europe u Berlinu, ali mislim da ćemo se ove godine malo iskupiti. Ove godine imamo prvenstvo Europe u dvorani u Glasgowu 1. ožujka, a imamo i Svjetsko prvenstvo, što je malo kasnije nego inače koje će biti od 29. rujna do 6. listopada", rekao je Ivan Horvat koji je na današnjoj svečanosti proglašen najboljim atletičarem kluba za 2018. godinu.

Priznanja su još dobili: najbolji mlađi seniori Elija Valentić i Dario Prekl, najbolji juniori Nikolina Užnik i Borna Cik, najbolji mlađi juniori Barbara Vrhovac i Ivan Paravac, najbolji kadeti Lorena Faktor i Dominik Škorjanc, te najbolji mlađi kadeti Ivona Pipunić i Bruno Menrat.





Tekst i foto: Krunoslav Inhof / HRT

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: