Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDZ Osijek: Jandroković u Osijeku "Očekujemo uvjerljivu pobjedu HDZ-a na Europarlamentarnim izborima"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.02.2019. 12:56 
Naslov:  HDZ Osijek: Jandroković u Osijeku "Očekujemo uvjerljivu pobjedu HDZ-a na Europarlamentarnim izb
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je u Osijeku održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije na kojoj je uz prošireni sastav Županijskog odbora na čelu s predsjednikom Ivanom Anušićem nazočio i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković. Upravo u Osijeku je započeo svoj obilazak Hrvatske uoči predstojećih izbora za Europski parlament na kojima se, kako je naglasio Jandroković, očekuje uvjerljiva pobjeda HDZ-a. Na dan ranije održanom Predsjedništvu stranke donesena je odluka o osnivanju izbornog stožera pa su na taj način počele pripreme za nadolazeće izbore.

Glavni tajnik je na jučerašnjoj sjednici u dijalogu sa županom Anušićem i HDZ-ovim gradonačelnicima i načelnicima osim o pripremama za izbore razgovarao i o aktualnoj političkoj situaciji te o svemu što je bitno kako bi se ostvario pobjednički rezultat.

- Osječko-baranjska županija je naša pobjednička županija gdje ostvarujemo izvrsne rezultate na svim razinama od kada smo preuzeli vlast. HDZ je ovdje daleko najsnažnija stranka. Konsolidirali smo se, ostvarili uvjerljivu pobjedu na lokalnim izborima i dobar rezultat na izborima za Gradsko vijeće Osijeka, a na izborima za mjesne odbore ostvarili smo također uvjerljivu pobjedu - rekao je glavni tajnih stranke te dodao kako će sigurno i rezultat na europskim izborima biti jednako izvrstan.

Razgovaralo se i o provedbi Projekta za Slavoniju, Baranju i Srijem, a Jandroković je rekao kako su trenutno u realizaciji projekti u vrijednosti 2,5 milijardi kuna dok je ukupan projekt vrijedan 8,8 milijardi kuna. Naglasio je i kako je Vlada angažirana kako bi unaprijedila život u Slavoniji s obzirom na velik broj onih koji su se iselili iz Slavonije.

- Moramo stvoriti uvjete i pokrenuti gospodarski i infrastrukturni razvoj te raditi na tome da ljudi ostanu živjeti u Slavoniji - naglasio je Jandroković.

Glavni tajnik će do 15. travnja posjetiti sve županije, a nakon toga će početi izborna kampanja s jasnim programom, strategijom i ciljevima. HDZ će voditi računa o tome da sve županije budu zastupljene ravnopravno na nadolazećim izborima, da kandidatkinje i kandidati razumiju ono što je važno činiti kada je u pitanju interes Hrvatske unutar Europske unije. Cilj je, kako je rekao glavni tajnik, dobro štititi hrvatske nacionalne interese, ali i razumjeti europska pitanja.



Tekst i foto: HDZ Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: