Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki suci Matija Gubica i Boris Milošević potvrdili da su ponajbolji svjetski sudački par

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.02.2019. 10:52 
Naslov:  Osječki suci Matija Gubica i Boris Milošević potvrdili da su ponajbolji svjetski sudački par
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj Hrvatska je opet imala svoje predstavnike, nažalost ne kao momčad. Nas su u finalu ponovno predstavljali suci.

Naime, finale SP-a sudila su dvojica Osječana - Matija Gubica i Boris Milošević, koji su finale sudili i na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj prošle godine te na ženskom Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2011.

Tome treba dodati kako su Matija i Boris na SP-u vodili utakmice u skupini te polufinale ovog velikog natjecanja čime su potvrdili povjerenje Svjetske rukometne federacije, a obzirom da su finale odradili bez greške, opravdali su i neslužbeni status najboljeg svjetskog sudačkog para.

Tim povodom prošlog tjedna naš najbolji sudački par primili su predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić. Oni su čestitali našim sucima na iznimnoj karijeri koja traje gotovo 20 godina i kojom doprinose promociji i ugledu Hrvatske na međunarodnoj sceni.

Matija i Boris su se zahvalili svojim domaćinima na prijemu i lijepim riječima i željama te istaknuli kako se trude što bolje predstaviti svoj savez i svoju zemlju te da se u svakom nastupu trude biti što bolji.

Podsjetimo, Matija i Boris su bivši rukometaši koji su 90-ih igrali prvoligaški rukomet za RK Osijek, zajedno su 1999. položili za suce, a u međuvremenu su postali i kumovi.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Inovativo

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: