Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Međunarodni dan darivanja knjiga 2019.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.02.2019. 11:28 
Naslov:  GISKO: Međunarodni dan darivanja knjiga 2019.
14.02.2019. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnica Osijek u četvrtak, 14. veljače 2019. godine s početkom u 13.00 sati prostoru Doma za odgoj djece i mladih Osijek , Vinkovačka cesta 61, organizira akciju darivanja prikupljenih knjiga u knjižnici Domu za odgoj djece i mladeži, kojim će se obilježiti Međunarodni dan darivanja knjiga 2019.

Međunarodni dan darivanja knjiga obilježava se 14. veljače i volonterski je projekt kojim se želi probuditi ljubav prema čitanju i darivanju kod djece te ih potaknuti da više čitaju. Darujući svoju knjigu ili slikovnicu drugom djetetu, uz objašnjenje zašto to radi i koliko će to drugom djetetu mnogo značiti, uči koliko je lijepo i važno pomagati. Cilj je Međunarodnoga dana darivanja knjiga ohrabriti djecu i odrasle diljem svijeta da 14. veljače djeci daruju knjigu ili slikovnicu.

Knjižničari u Hrvatskoj obilježavaju ovaj dan organizirajući na dječjim odjelima prikupljanje knjiga pod geslom “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj”. Akcija darivanja organizira se u okviru nacionalne kampanje “Čitaj mi!”, a pozvani su djeca i odrasli da knjige daruju lokalnim knjižnicama koje će ih proslijediti potrebitima.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: