Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vi birate, a District5r nagrađuje najzaljubljeniji par Slavonije i Baranje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.02.2019. 19:06 
Naslov:  Vi birate, a District5r nagrađuje najzaljubljeniji par Slavonije i Baranje
14.02.2019. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Traži se najzaljubljeniji par Slavonije i Baranje! Vi birate, a District5r bogato nagrađuje!

Kako osvojiti nagradu?
Ispričajte nam u komentaru ispod teksta anegdotu iz vašeg ljubavnog života, primjerice, kako ste se upoznali, ili malu romantičnu gestu zbog kojeg ste “pali” na svog partnera, fotografiju s vašeg prvog spoja ili ludi selfie s neke zajedničke avanture i 13. veljače 2019. točno u podne saznajte jeste li osvojili super nagradu!

Nagrada
Naš odabrani par će guštati u American baru Dollar $ u vrhunskoj večeri pripremljenoj po receptu Chefa Nenada Komesa uz top glazbeni nastup nadolazećih mladih zvijezda Helene Dadić i Maria Huja čija obrada pjesme Lady Gage Shallow trenutno osvaja Youtube.

Nakon večere će se uputiti samo par koraka dalje na koktele posebno napravljene s pomno odabranim sastojcima miksologa i bariste Miroslava Kljajića u CRAFTROOM.

Kako bi večer bila potpuna, ovom prilikom će osvojiti i noćenje za dvoje u BOBROOMu, novouređenom modernom osječkom hostelu i tako do jutra imati priliku uživati u Valentinovu.

Budite kreativni i uz pomoć Likeova i komentara na vašu priču osvojite super nagradu.

Pritisnite na link i saznajte sve druge detalje!




District5r je ugostiteljsko-turistički kompleks u centru grada u Županijskoj 5, na samo par koraka od Osječke katedrale u sklopu kojeg se nalazi pet “soba” s posebnim sadržajem.

CRAFTROOM je koncept bar u kojem ćete uživati u svjetski poznatim koktelima i ginovima miskologa i barmena Miroslava Kljajića.

BLACKROOM je bistrot pod vodstvom Chefa Nenada Komesa koji će U pitoresknom ambijentu, posebno za vas i vaše društvo pripremiti menu koji se sastoji samo od biranih visoko kvalitetnih namirnica.

PODROOM je naziv za vinski kušaonicu, bar i prodavaonicu gdje možete degustirati i uživati u vrhunskim vinima te suhomesnatim delicijama iz cijelog svijeta u vinskom podrumu u dvorištu DISTRICTA5R.

MEATROOM je specijalizirana mesnica u kojoj možete nabaviti nabaviti super kvalitetno meso, s odležanim odrescima, već pripremljenim za pečenje i roštilj te vrhunskim začinima koje sad imate priliku koristiti u Vašem svakodnevnom kuhanju.

BOBROOM hostel je novo moderno uređeni osječki hostel u centru grada a raspolaže sa 5 dvokrevetnih soba i 24 kreveta raspoređenih na 4 spavaonice(10 krevetna, 6 krevetna i 4 krevetne sobe). Jedinstvenim dizajnom te ljubaznim i profesionalnim osobljem u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi s udobnim krevetima i prostranim sobama zbog kojih ćete se osjećati kao kod kuće. Idealan za poslovna putovanja i grupne posjete!













[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: