Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Waldinger: Predstavljanje projekta "Edukacija – ključ uspjeha u turizmu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.02.2019. 11:30 
Naslov:  Club Waldinger: Predstavljanje projekta "Edukacija – ključ uspjeha u turizmu"
05.02.2019. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predstavljanje projekta "Edukacija – ključ uspjeha u turizmu" održat će se u utorak, 5. veljače 2019. godine u 11:00 sati u restoranu cluba Waldinger, Županijska ulica 8, 31 000 Osijek.

Pučko otvoreno učilište Andragog i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja, u suradnji s Institutom za razvoj tržišta rada provode projekt Edukacija – ključ uspjeha u turizmu.

Projekt je usmjeren na rješavanje ključnih problema nekonkurentnosti nezaposlenih mladih do 25 godina u turizmu i ugostiteljstvu, posebice visoke kategorije s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije te s područja Grada Zagreba. Inovativnost projekta Ključ uspjeha se očituje u unaprijeđenim obrazovnim programima usmjerenim na rad u objektima visoke kategorije, koji zahtijevaju specifične kompetencije. Osim nadograđenih stručnih aspekata, novi programi će omogućiti i razvijanje kompetencija mekih vještina, ključnih za zapošljavanje u ugostiteljstvu i turizmu s naglaskom na suvremene usluge visoke kategorije te će se uvesti e-učenje kao inovativna nastavna metoda.

Ciljevi projekta su:
- Razviti 5 novih obrazovnih programa (u zanimanjima konobar/ica, barmen/ica, kuhar/icaspecijalist/ica za dijetetska jela, voditelj socijalnog turizma i djelatnik/ica u domaćinstvu) koji će, na temelju analize potreba, biti prilagođeni potrebama partnera Jadranka hoteli d.o.o., ostalih poslodavaca iz sektora turizma i ugostiteljstva te nezaposlenih osoba.

- Razviti platformu za e-učenje
- Usavršiti andragoške vještine predavača Učilišta i mentora Jadranka hotela u području poticanja i podučavanja nezaposlenih mladih te korištenja ICT metoda u nastavi
- Educirati 85 mladih do 25 godina starosti za nova zanimanja kroz besplatne programe obrazovanja i praksu u Jadranka Hotelima na Lošinju s mogućnošću zapošljavanja

Predviđeni program konferencije:
- Predstavljanje ciljeva, očekivanih rezultata i aktivnosti projekta
- Prezentacija postignutih rezultata i plana daljnje provedbe
- Osvježenje

Projekt Edukacija – ključ uspjeha u turizmu provodi Pučko otvoreno učilište Andragog, u suradnji s Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja i Institutom za razvoj tržišta rada. Vrijednost projekta je 1.874.258,48HRK te je u 100% iznosu financiran iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Projekt je započeo 13. travnja 2018. godine te traje 20 mjeseci.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: