Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Crna statistika: Četiri poginule osobe na prometnicama OBŽ-a ove godine, 2 u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.02.2019. 11:22 
Naslov:  Crna statistika: Četiri poginule osobe na prometnicama OBŽ-a ove godine, 2 u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo pisali, sinoć u 17 sati i 30 minuta došlo je do teške prometne nesreće na cesti između Osijeka i Sarvaša u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Kako nas je izvjestio glasnogovornik PU osječko-baranjske Darijo Premec, 21-godišnji muškarac upravljao je osobnim vozilom na državnoj cesti D 213 između Osijeka i Sarvaša. Kada je došao do podvožnjaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je s kolnika i udario o povišeni betonski rubnik, preletio preko zelene površine te potom udario u betonski temelj podvožnjaka te na licu mjesta poginuo.

21-godišnjak je bio sam u vozilu, a promet na tom dijelu državne ceste bio je zatvoren zbog očevida od 18 do 21:40 sati.

G. Premec je još jednom poslao upozorenje svim vozačima, a posebice onima mladima, da vode više računa o poštivanju ograničenja brzine na prometnicama jer ovo je već četvrta prometna nesereća sa smrtnom posljedicom na području OBŽ-a, a druga u Osijeku, samo ove godine.

Podsjetimo, prošloga mjeseca jedan je muškarac izgubio život na Vinkovačkoj cesti u Osijeku, jedna je djevojka poginula u prometnoj nesreći u Bilju, a još je jedna djevojka nastradala na đakovačkoj obilaznici, a uzrok svih tih nesreća sa smrtnim posljedicama upravo je prebrza vožnja.





Tekst: Osijek031.com
Foto: JPVP Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: