Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cadillac: Movie pub kviz / Nikola i Nemanja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.02.2019. 9:51 
Naslov:  Cadillac: Movie pub kviz / Nikola i Nemanja
Od 05.02.2019. 20:00 do 09.02.2019. 19:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Utorak, 5. veljače 2019.
Dragi čitatelju ovih redaka, ukoliko si zainteresiran za pristupanje u tajnu nevladinu organizaciju u osnivanju čiji bi djelokrug rada trebao biti uglavnom nešto oko tajnih stvari, dođi kradomice na osnivačku skupštinu koja će se pod krinkom Movie pub quiza održati u utorak 5.2.2019. godine oko 20:00 sati na tajnoj lokaciji u klubu Cadillac A. Stepinca 28, (bivša Teretna) 31000 Osijek.

Prijave sa imenom ekipe i brojem članova primamo u inbox.

Da bi Vas razlikovali od slučajnih posjetitelja, na šanku značajno pogledajte konobara u oči i jednoličnim tonom izgovorite lozinku..
-Šalje me tetak po pivo-.. ,na što će vam osoblje tutnuti papir i olovku u ruke i odgovoriti ..
-može..al' prvo kviz- ..

Osjećaj neugode pri plaćanju računa biti će značajno smanjen zbog zaigrane atmosfere koja vlada na Movie pub quizu… pardon… osnivačkoj skupštini tajne organizacije.

uprava
ps. tražimo slobodne zidare (za izradu glazure).




Subota, 9. veljače 2019.
Ovih je dana na adresu kluba stiglo pismo jednog mladog čovjeka A. K. (43) koje objavljujemo u cijelosti ..„ Poštovana Upravo, veliki sam fan Nikole Brke Kerkeša , ali moji roditelji ne žele ni čuti o tom koncertu ,jer kako kažu „na rock koncertima sviraju samo divljaci, raščupani hodaju uokolo i tamo jedu drogu“. Molim vas nagovorite moje roditelje da me puste na predstojeći koncert Nikole Brke Kerkeša i njegovog samozatajnog gitariste.

Otvoreno pismo Uprave kluba roditeljima A.K. (43):

-Dragi roditelji, jeste li znali da je Branimir Štulić-Johnny na jednom od tuluma kada su svi već bili pijani, a cure su se počele skidati, koncentrirano u kutu čitao knjigu? …znate li da je legendarni gitarist rock skupine Queen, Brian May, obranio usmeni dio doktorske disertacije iz astrofizike?...znate li da je Bob Marley napisao skriptu naslova - Intenzivni uzgoj zelenila u skučenom prostoru -?... jeli vam poznato da naš dobri Goran Bare, već više od trideset godina u slobodno vrijeme, iglicama bocka Whillerov goblen „Makovi“ ( i to monumentalnih dimenzija ) što je na žalost izranjavalo njegove ruke.
Znate li da u subotu u klubu Cadillac nastupa Nikola Brka Kerkeš glumac iz televizijske serije -Prava žena- koji je za tu ulogu dobio nagradu -Zlatni globus- ?...dobro.. ovo zadnje sa Zlatnim globusom smo izmislili,ali to ne znači da ga jednog dana neće dobiti…osim toga Nikola uvijek pomaže starijim glumcima kada prelaze cestu.

Dragi roditelji, nadamo se da će ovo pismo promijeniti vašu negativnu percepciju o rockerima i rock sceni,a koju nam stalno nameću političari kako bi skrenuli pozornost sa svojih afera i sex,drugs and špic-papak kulture……i na kraju molim vas pustite vaše dijete na rock koncert u subotu , jer zbog gore navedenih argumenata nemate razloga za brigu…s druge strane, strašno biste se trebali zabrinuti ukoliko u džepu svog djeteta nađete člansku iskaznicu neke političke partije - tada ga slobodno zaključajte u podrum.

uprava



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: