Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



48 natjecatelja sudjelovalo na siječanjskom turniru u I.P.S.C. streljaštvu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.02.2019. 8:50 
Naslov:  48 natjecatelja sudjelovalo na siječanjskom turniru u I.P.S.C. streljaštvu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je na streljani Pampas održan XIII. siječanjski turnir u I.P.S.C. streljaštvu. Iako ovoga puta u nešto kasnijem terminu od uobičajenog, siječanjski turnir UPS Pampas i ovoga je puta označio početak natjecateljske sezone u I.P.S.C. streljaštvu.

Među 48 natjecatelja nastupili su ponajbolji hrvatski strijelci, te gosti iz Mađarske i Srbije, a pucalo se na 5 staza (stageova), uz minimalni broj metaka od 110.

Ukupni pobjednik u kategoriji Production, koja je ujedno okupila i najviše strijelaca, je Davor Majstorović, član KPS Strijelac iz Vinkovaca, koji je upucao 513,4743 bodova. Drugo mjesto je zauzeo Tomislav Tomljanović član UPS Pampas s osvojenih 511,2810 Bodova (99,57%), a treće Dejan Praunsperger iz zagrebačkog kluba Double Alpha s 494,9539 bodova (96,39%).

U ekipnoj konkurenciji nastupilo je 7 ekipa, a prvo je mjesto također pripalo klubu iz Vinkovaca. Ekipa KPS Strijelac 1 u sastavu D. Majstorović, I.Kopčić, G. Šarić i I. Perić, pobijedila je s ukupnih 1410,7504 bodova. Drugo mjesto pripalo je ekipi UPS Pampas 1 (T.Tomljanović, D.Dumendžić, I.Mikan i B.Kovačević) s osvojenih 1311,2197 bodova, a treće Double Alpha 2 (D.Praunsperger, H.Bertović, S.Turek) s 1207,5046.

Uz nastupe na međunarodnim natjecanjima, članovi UPS Pampas planiraju organizirati i 5 kola klupske lige, a sve kao priprema za XXV. I.P.S.C. Kup Osijeka koji će se održati u kolovozu. Inače, I.P.S.C. Kup Osijeka je jedno od najtradicionalnijih natjecanja u I.P.S.C. streljaštvu u Europi, koje će se održati 25 puta za redom, a na kojemu su do sada nastupali strijelci iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Srbije, BiH, Grčke, Njemačke, Švedske i SAD-a. Na XXV. Kupu Osijeka očekuje se dolazak više od 150 strijelaca.









Tekst i foto: Darko Nađ/Predsjednik UPS Pampas

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: