Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



#NosiCrveno - "Žene u crvenom" u prevenciji srčanog i moždanom udara

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.02.2019. 10:25 
Naslov:  #NosiCrveno - "Žene u crvenom" u prevenciji srčanog i moždanom udara
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Središnji događaj projekta „Žene u crvenom“ održan je jučer, 1. veljače 2019. godine, u TC Portanova, i to kao zabavno-edukativni program, a sve s ciljem povećanja svijesti o specifičnostima, prevenciji i liječenju moždanog i srčanog udara kod žena. Ujedno se provelo i educiranje građana o simptomima i čimbenicima rizika istih te o važnosti zdravog načina prehrane, povećane tjelesne aktivnosti i prestanka pušenja. Organizaciju događaja proveo je Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije uz potporu župana Ivana Anušića i u partnerstvu s Udrugom cerebrovaskularnih bolesnika - CEREBRO Osijek, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.



Pružajući stručne informacije posjetiteljima o srčanom i moždanom udaru u edukativnom dijelu programa sudjelovali su liječnici Livija Sušić, Ružica Palić Kramarić, Mirjana Čubra, Zorin Makarović i Tihana Gilman Kuric, a u svojim nastupima potporu akciji dali su umjetnici Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.

Akciju su podržali i djelatnici Medicinske škole Osijek, Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek i Gradskog društva Crvenog križa. U glazbenom dijelu nastupili su vokalni ansambl Brevis i Igor Delač, a u plesnom Plesni studio Shine.

U ime Osječko-baranjske županije sudionike događaja pozdravio je zamjenik župana Goran Ivanović.







Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: