Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kazna zbog brze vožnje - Passatom vozio 182 km/h

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65441
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.01.2019. 13:05 
Naslov:  Kazna zbog brze vožnje - Passatom vozio 182 km/h
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak, 28. siječnja, u 10,04 sati na državnoj cesti broj 2 (Osijek-Klisa), u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila policijski službenici zaustavili su osobni automobil marke „Volkswagen Passat“, kojim je upravljao 49-godišnji hrvatski državljanin. Uređajem za nadzor brzine „Traffivision“ tzv. „presretač“ utvrdili su da se vozilo kretalo brzinom od 182 kilometra na sat na dionici ceste van naselja gdje je brzina ograničena prometnim znakom na 90 kilometara na sat.

Za navedeni prekršaj vozaču su izrekli novčanu kaznu u iznosu od tri tisuće kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Dino Spaić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.01.2019. 19:22 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ma može Pasat i brže.
Jednog mog znanca, inače zafrkanta, tako sustigao presretač, a ovaj nije skužio da tko je iza njega. Presretač se zalijepio tik iza njega, a moj znanac nabio gas. Presretač za njim, a moj prika još brže i tako do 200 na sat, najbrže koliko mu je auto mogao potegnuti. Na kraju ga policajci obiđu i upale natpis "policija". Stanu sa strane, policajac mu pokaže koliko je brzo vozio i upita ga: "Zašto ste vozili 200 na sat?"
A moj prika će šeretski : "Pa nisam mogao brže!"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: