Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



58-godišnjak uhićen zbog posjedovanja 5,5 kg marihuane!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.01.2019. 13:25 
Naslov:  58-godišnjak uhićen zbog posjedovanja 5,5 kg marihuane!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Osijeku je zaplijenjeno 5,5 kilograma marihuane. O kriminalističkom istraživanju kriminaliteta droga govorilo se na konferenciji za novinstvo Osječko - baranjske policijske uprave .

Pretragom doma i prostorija 58-godišnjeg hrvatskog državljanina s prebivalištem na području Osijeka policijski službenici II. policijske postaje Osijek pronašli su 5,5 kilograma droge marihuane, rekao je na konferenciji za novinstvo načelnik II. policijske postaje Osijek Igor Ivičić. U suradnji s Državnim odvjetništvom u Osijeku, osoba je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku.

Tijekom 2018. godine evidentirana su 244 kaznena djela proizvodnje i prometa droga te 167 prekršaja zlouporabe droga.O rezultatima zlouporabe droga Osječko - baranjske policijske uprave u prošloj godini govori glasnogovornik Darijo Premec.
Darijo Premec je naglasio da je evidentirano 227 muških i 27 ženskih konzumenata, a novoevidentiranih je 141 muška i 23 ženske osobe.





Tekst i foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.01.2019. 22:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Citat: ›
A ime i prezime njegovo....nsta...a da je policajac dobio nesto na dar...onda puno ime i prezime njegovo gdje stanuje koliko djece ima OIB itd

Policajci su sami tražili (i dobili) status službene osobe, Ukoliko bi željeli status običnog građanina morali bi se odreći i specijalnih prava koja im pripadaju kao službenoj osobi.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: