Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Mlada kantautorica i putujuća glazbenica Aklea Neon objavila debitantski singl "Da mi je"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.01.2019. 12:40 
Naslov:  [VIDEO] Mlada kantautorica i putujuća glazbenica Aklea Neon objavila debitantski singl "Da mi j
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nastao u Hrvatskoj, snimljen u Londonu s kadrovima putovanja brazilskom obalom na motoru (keeper) nomada – debitantski singl Aklee Neon "Da mi je" pjesma je koja ima noge... kotače i krila.

"Zaljubiš se u nekoga odnekuda i iz odvojenosti nastaje najljepša glazba, a iz ponovnog susreta najljepši video", kaže Aklea i kroz afro-soul pjesmu s ethno ritmom progovara o modernom odnosu na daljinu.

"Mapiram svijet glazbenim točkama i uspomenama, kako je jedan prijatelj rekao. Ovo je tek prva, karte su već kupljene za druga putovanja, snimanja i ljubovanja. Pa gdje stignem, dobro stignem... i glasno pjevam", zaključuje Aklea.

Ova osječka kantautorica i putujuća glazbenica svoje afro-soul ethno-beats harmonije kanalizira cijelim tijelom – nogom na pedal looperu, rukom na gitari i MIDI controlleru s glasom koji rezonira do tjemena. Autorica je YouTube NeonOn sessiona, u slobodno vrijeme žena gazela. Svoju #vibratehigher setlistu već je ispjevala u Osijeku, Zagrebu, Karlovcu, Puli, Komiži, Rijeci, Beogradu... uvijek spakirana i spremna da krene dalje, širi krugove, takne i potakne.





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
hulk
Offline
Ukupno postova: 42
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.01.2019. 20:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bas dobro!!! u go girl!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: