Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Valpovo: Treškara Maškara - Maskotrash party [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.01.2019. 10:21 
Naslov:  Valpovo: Treškara Maškara - Maskotrash party [2019.]
02.02.2019. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu 2. veljače 2019., u valpovačkom dvorcu proglasit će se 3. fašnička Karašicka Republika Belišća i Valpova.

Maskotrash zabavom u dvorcu Prandau-Normann u Valpovu započinje treća po redu Karašicka Republika koja na šaljiv način ostvaruje bolju suradnju Belišća i Valpova. I ove godine bira se novi Grofmann koji će u pokladno vrijeme preuzeti vlast nad dotičnim slavonskim gradovima. Po prvi puta šaljiva republika trajat će čak mjesec dana uz pregršt kulturnog i zabavnog programa kojeg zasada organizatori drže u strogoj tajnosti. Republika završava 2. ožujka kada će se na ledini između dva grada spaliti slamnati pust, odigrati maskonogomet između Belišća i Valpova, ali i uživati u siromašnoj gastro ponudi uz zvuke lokalnih rokera i DJ-a.

Pozivamo sve ljude šaljive volje da obuku maske, izvedu van najšarenije alter ege i zaplešu na bezvremenske domaće i strane trash hitove! Tko zna, možda baš vi dobijete nagradu za najgorobolju masku koja podjednako očarava kombinacijom ljepote i ružnoće, kreativnosti i dosade. Zabava počinje u 22 sata.

Šaljive maske nestrpljivo vire iz mašte (vrebajući duše tašte), karašicki fašnik kuca na vrata, Belišće i Valpovo brat do brata!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: