Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kod Bastiona iz Drave izvađeno mrtvo tijelo mlađeg muškarca

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65650
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.01.2019. 17:19 
Naslov:  Kod Bastiona iz Drave izvađeno mrtvo tijelo mlađeg muškarca
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[21.01.2019.] Danas, 21. siječnja, u Kliničkom bolničkom centru Osijek obavljena je obdukcija nad mrtvim tijelom pronađenim u rijeci Dravi u poslijepodnevnim satima 20. siječnja.

Obdukcijom je utvrđeno da smrt nije nastupila uslijed ozljeda koje bi upućivale na kazneno djelo, a identifikacijom je potvrđeno da se radi o nestaloj maloljetnoj osobi. Stoji u priopćenju policije.


[20.01.2019.] Kako su nam potvrdili u PU osječko-baranjskoj, danas oko 13:30 sati na desnoj obali Drave kod Bastiona djelatnici policije izvukli su iz rijeke mrtvo tijelo mlađe muške osobe.

Iz policije nisu mogli potvrditi identitet osobe niti uzrok smrti, što će se utvrditi tek nakon što se provede obdukcija u osječkom KBC-u.

Na društvenim mrežama poput vihora proširila se informacija kako je u pitanju 17-godišnji Marin Tešija koji je nestao nakon izlaska u jedan noćni klub u osječkoj Tvrđi i čiji je nestanak prijavljen policiji.

Ipak, u ovom trenutku još nema službene potvrde da je doista riječ o nestalom mladiću.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: