Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dani poslova u turizmu [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.01.2019. 13:45 
Naslov:  Dani poslova u turizmu [2019.]
18.01.2019. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Osijeku održani 3. Dani poslova u turizmu


Ovogodišnji Dani poslova u turizmu održat će se u Osijeku, 18. siječnja 2019. u SD Gradski vrt od 10:00 – 15:00 sati.

Treću godinu zaredom održat će se Dani poslova u turizmu. Prilika je to da brojni poslodavci predstave otvorena radna mjesta te se povežu s nezaposlenim osobama koje se na jednom mjestu mogu informirati o mogućnostima za zapošljavanje i razvoj karijere u turizmu.

Dani poslova u turizmu zajednički su projekt Ministarstava rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Tijekom Dana poslova u turizmu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava pojačano će promovirati Mjere aktivne politike zapošljavanja vezane za zapošljavanje, osposobljavanje i obrazovanje radnika u turizmu, dok će Hrvatski zavod za zapošljavanje i Ministarstvo turizma održati radionice na temu zapošljavanja u turističkom sektoru. Također, Ministarstvo turizma održat će radionicu s ciljem promocije Poziva sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda “Regionalni centri kompetentnosti i jačanje privlačnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u sektoru turizma i ugostiteljstva”.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: