Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi": Podjela paketa života [siječanj, 2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.01.2019. 9:44 
Naslov:  Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi": Podjela paketa života [siječanj, 2019.]
22.01.2019. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na radost humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ kao i preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi započinje podjela „paketa života“ za mjesec siječanj 2019.

U utorak, 22. siječnja 2019., od 10 do 13,00 sati i dijelit će se svaki sljedeći radni dan „Paket života“ za mjesec siječanj 2019. sadržavat će iz projekta OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ 17 proizvoda, a Udruga će zahvaljujući donacijama dobročinitelja koji su otvorili svoja srca i povezali se u humanitarni lanac dobrote dodati još 4 proizvoda tako da će paket sadržavati 21 proizvod čija je vrijednost 243,00 kn.

Pomoć kako u prehrambenim i financijskim potporama, humanitarni lanac dobrota širi se i slijeva u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ koja nadahnjuje potrebite.

Rijeka ljubavi teče i teče … pored Drave … Dunava … do kraja svijeta … I priča o dobrim ljudima … okupljenih oko jednog, jedinog cilja – pomoći onima kojima je to najpotrebnije, jer ruka koja daruje može mijenjati svijet!

To su najljepši dani kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a na svu sreću u našem Gradu i dalje ima dobrih i plemenitih ljudi koji ne okreću glave od osoba kojima je potrebna pomoć, te združenim snagama ustraju poboljšati standard naših građana u socijalnoj potrebi.
Da bi radost bila još veća, gospođa Mirela će i ovoga puta dati svoj doprinos, te će frizirati male šminkere dok majke čekaju u redu na svoje pakete, od čega joj se od srca zahvaljujemo. Naši mališani s radošću sjedaju i prepuštaju se urnebesnoj zabavi našeg improviziranog frizerskog salona, a iz njega izlaze nasmiješenih lica i očiju punih oduševljenja, jer nakon dugog vremena pred svojim se vršnjacima mogu pojaviti s ponosom i samopouzdanjem.

Unatoč hladnoći i temperaturi ispod ništice, podjela će se redovito odvijati pod vedrim nebom svaki radni dan od 10 do 13 sati.

Napominju da će se paralelno s podjelom „paketa života“, 23.01.2019. voziti i paketi starim, bolesnim i nepokretnim korisnicima.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: