Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Na obilaznici jurio 244 kilometara na sat

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65742
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.01.2019. 11:11 
Naslov:  Na obilaznici jurio 244 kilometara na sat
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U utorak, 15. siječnja, u 14,42 sati na državnoj cesti broj 2 (južna obilaznica grada Osijeka), policijski službenici s mjernim uređajem za mjerenje brzine „Traffivision“ tzv. „presretač“ pri vožnji brzinom od 244,5 kilometara na sat na dijelu ceste gdje je ograničenje 110 kilometara na sat u prekršaju su evidentirali osobni automobil marke „Audia A3“, kojim je upravljao 20-godišnji hrvatski državljanin.

Vozaču su izdali prekršajni nalog s kaznaom od tri tisuće kuna, uz zaštitnu mjeru oduzimanja B kategorije u trajanju od jednog mjeseca, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Istog dana policijski službenici s „presretačem“ zaustavili su dva vozača (21–godišnjeg 36-godišnjeg hrvatskog državljanina), koji su upravljali motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje.

Za navedeni prekršaj predviđena je novčana kazna od pet do petnaest tisuća kuna ili kazna zatvora do 60 dana, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: