Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vinska mušica Osijek: Predstavljanje i degustacija vina Morena Ivančića iz Istre

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.01.2019. 14:33 
Naslov:  Vinska mušica Osijek: Predstavljanje i degustacija vina Morena Ivančića iz Istre
18.01.2019. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iz Istre u Vinsku mušicu stižu vina Morena Ivančića u petak 18. siječnja. Novi godišnji ciklus predstavljanja počinjemo ponovno uoči Vinceške, kao prošle godine, i opet ćemo uživati u okusima Istre. Ivančićeva vina dolaze pod etiketom Vina Istriana, pod kojom izlazi s vinima na talijansko tržište. Obiteljska butik vinarija, koja je tri generacije u vinogradarstvu i vinarstvu na području Novigrada, proizvodnju temelji na autohtonoj sorti malvaziji. Na degustaciju nam stižu dvije: Malvazija Istriana (2017.) i Malvazija Cuvee du vigneron (2016.) za koju se grožđe bere na položaju vinograda udaljenom 50 metara od mora i s maksimalnim prinosom dva kilograma grožđa po trsu. Kušat ćemo i slatki rose od muškat ruže, Chardonnay (2017.) te Cuvee rosso, kupažu merlota, cabernet sauvignona i terana.

Moreno Ivančić vina proizvodi pod motom "tradicija na moderan način", vinar je čija je obitelj prije 30-ak godina nabavila prva u Istri betonske bačve za proizvodnju vina, a on je nedavno kupio betonsko jaje. Vina proizvodi u limitiranim serijama vrlo visoke kvalitete. Obitelj Ivančić ljubav pretače u vino, poštujući područje na kojem raste vinova loza i sve karakteristike teroira. U vinu teže jednostavnosti s vizijom visoke kvalitete, gustog sklopa sadnje vinove loze i malog opterećenja po trsu.

Degustacija počinje u 20 sati u petak 18. siječnja 2019., obvezna je rezervacija putem Facebook stranice Vinska mušica, na broj mobitela 092 350 9939 ili kupnjom ulaznice za degustaciju dolaskom u Vinski bar Vinska mušica, Kapucinska 39.

Znate kako to kod nas ide, red vina, red razgovora uz zalogajčiće i vino, pa opet malo priče i puno vaših osmjeha.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: