Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet Osijek: Info radionica "Mogućnosti financiranja MSP-ova"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.01.2019. 9:52 
Naslov:  Ekonomski fakultet Osijek: Info radionica "Mogućnosti financiranja MSP-ova"
17.01.2019. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak 17. siječnja 2019. godine Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva održat će info radionicu pod nazivom „Mogućnosti financiranja MSP-ova“, u suradnji sa suradnicima na projektu Ekonomskim fakultetom u Osijeku.

Radionica će se održati u Osijeku na Ekonomskom fakultetu, na adresi Trg Ljudevita Gaja 7, s početkom u 10.00 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Cilj info radionice je pripremiti i informirati poduzetnike o formiranju svoje poslovne ideje u realne okvire, jasno sagledavanje poslovne prilike, te usmjeravanje i vođenje poslovnih aktivnosti ali i pomaže poduzetnicima u privlačenju potencijalnih poslovnih partnera bržom i jednostavnijom komunikacijom s okruženjem, financijskim i državnim institucijama.

Direktorica Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. Nataša Tramišak, mag.iur. predstavit će polaznicima info radionice projekt „Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac K.03.1.2.01.0012“.

Projekt Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012 sufinanciran je bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program konkurentnost i kohezija, ukupne vrijednosti 21.402.869,68 kuna od čega odobrena bespovratna sredstva iznose 19.696.613,57 kuna. Projekt traje do 07.08.2019. godine.

Nositelj projekta je Općina Antunovac, partner Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva sa šest suradničkih organizacija.

Projekt će nastojati povezati usluge poduzetničke infrastrukture i poduzetničkih potpornih institucija kako bi pomogli poduzetnicima i poduzetnicama u pripremi i razvoju projekata te prijavi na natječaj Europske unije, Ministarstva gospodarstva i svih ostalih nadležnih Ministarstava i tijela koja raspisuju takve natječaje kako bi lakše došli do sredstava i u konačnici potaknuli razvoj poduzetništva na području Osječko–baranjske županije.

Pozivaju sve zainteresirane poduzetnike/ce da se prijave na info radionicu „Mogućnosti financiranja MSP-ova“ na mail: info[at]roda-antunovac[dot]hr


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: