Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Prljava Trešina w/DJ Barchach / Mash Up w/DJ Melem / Goran Kolak All Night / Kriva Istina - Fiskalni Račun - Proslov

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.01.2019. 10:55 
Naslov:  Club Exit: Prljava Trešina w/DJ Barchach / Mash Up w/DJ Melem / Goran Kolak All Night / Kriva Istina
Od 10.01.2019. 22:00 do 12.01.2019. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Exit:

Četvrtak, 10. siječnja 2019.
Iako poznat kao onaj koji subote upriličava masnim trešom, u sklopu svojih Žvaljenja, DJ Barchach ovoga puta odlučio je posvetiti četvrtak Prljavoj Trešini i tim putem oskrvnuti još jedan dan u tjednu – radni, naravno.

Za one koji ne znaju što očekivati, neka se iznenade, a oni koji su upoznati znaju da mogu očekivati sve, od ozbiljne tematike poput Vesne Pisarović do nekih malo manje ozbiljnih: Saša, Tina i Kedže, Rafe, Senne M, Vrabaca i komaraca, Šerija Šerija i svih pretežito jakih numera ove planete.

Napomena: iako event daje naslutiti da se radi o prljavoj trešini, ipak se preporučuje da se istuširate prije dolaska, čisto radi okoline i ljudi koji vas okružuju.

Start: 22 sata
Lokacija: prizemlje kluba




Petak, 11. siječnja 2019.
Prvi party našeg MELEM-a nakon novogodišnjeg ludog party-a!

Ovaj petak očekujte istu atmosferu, konfete, raznoliku glazbu za ples i zabavu do jutra!

Vidimo se u petak 11.01.! Ako imate neku glazbenu, slobodno u event stavite






U petak, 11.01. u podrum Cluba Exit, u goste nam dolazi dugogodišnji pratitelj i poznavatelj elektronske glazbene scene, dj i producent, Goran Kolak.

Nakon nekoliko privatnih svirki i posljednjeg službenog nastupa, na klupskoj večeri CASA u listopadu, Goran je u proteklih par mjeseci odlučio fokus većine svog vremena staviti na studio, odnosno na svoju glazbenu produkciju, na čijem usavršavanju radi već duži period vremena, a koja će u značajnijoj mjeri na svijetlo dana početi dolaziti tijekom ove 2019. godine.

Cijelovečernji format nastupa ujedno znači i da nas čeka zanimljiva vožnja kroz cijeli spektar glazbe koji Goran trenutno pokriva. Od deep & groovy zvukova suvremenog micro house-a i minimal/deep tech-a, preko hipnotičkog tech house-a te daljnih varijacija prema granicama techna.

Za sve one koji bi se htjeli malo kvalitetnije zagrijati i pripremiti za ono što nas očekuje, bacite klik na priložene linkove i njegov SoundCloud gdje možete pronaći dva mix-a, snimljena tijekom prošle godine.

Start: 23:00h
End: 05:00h




Subota, 12. siječnja 2019.
Manifest pobune u našem klubu!

U novu 2019. ulazimo jako!
Prva pank partija kreće s duplom promocijom novih albuma "Krivice" i "Fiskalaca", i povratkom Proslova. Uz samu svirku, ovaj put idemo i s nešto drugačijim aranžmanom samog događaja. Startamo već od 18h akustičnom svirkom Bad Religiona (ili ipak samo pred partijem uz DJ Rembu?) zaljućenu besplatnim vege kotlićem, te popraćenu projekcijom dokumentarnog filma Filmage (The Story of Descendents/All) na velikom TV platnu u prizemlju kluba.

Happy hours od 18-20h: bespla kotlić, bespla upad, bespla film, pivo 12kn.

Svirka u podrumu kluba od 21.30h

Kriva Istina je tročlani hardcore punk bend iz Slavonskog Broda/Zagreba. Bojan, Vanja i Ivan čine ovaj sjajan bend, koji nam dolazi promovirati svoj novi album "Manifest pobune"!

Prvi gosti nam dolaze iz Županje, stari prijatelji Proslov, koji su prije godinu dana zadnji puta prašili kod nas!

Proslov je peteročlani metal bend iz Županje koji svojim žestokim zvukom i vokalom kidaju svaki stage.

Još jedni rado viđeni gosti su nam susjedi iz Bečeja, odmenuti ogranak Panonske Unije- fenomenalni Fiskalni Račun! Peteročlani Oi! pankeri zadnji su puta nastupali kod nas s Debeljacima prije točno godinu dana, a ovom prilikom također će promovirati svoj novi album.

Za standardni after pankparti zaduženi su Remba i Andrej!

Start svirke: 21.30h
Donacija: 30kn



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: