Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tijekom vikenda evidentirane 24 osobe koje su vozile uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65640
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.01.2019. 11:16 
Naslov:  Tijekom vikenda evidentirane 24 osobe koje su vozile uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od 4. do 6. siječnja na području PU osječko – baranjske policijski službenici u prometu su zatekli 24 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Dvadeset je bilo vozača osobnih automobila, tri vozača bicikla i jedan vozač teretnog automobila najveće dopuštene mase 1900 kilograma.

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su 6. siječnja u 11,10 sati u Bistrincima, kada su zaustavili 41-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,14 promila.

U Ulici kralja Petra Svačića u Osijeku 5. siječnja u 4,50 sati policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 30-godišnji hrvatski državljanin te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,72 promila. Nadalje, utvrđeno je da je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Unazad dvije godine tri puta je zatečen da upravlja osobnim automobilom za vrijeme dok ima alkohola u krvi i dva puta pod zabranom te je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

Na državnoj cesti broj 2 (Osijek - Klisa) 5. siječnja u 06,45 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, a jedan od sudionika, 53-godišnji hrvatski državljanin, vozač bicikla, imao je 1,24 grama po kilogramu alkohola u krvi.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: