Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Na kraju godine dodijeljeno čak 45 potpora osječkim poduzetnicima!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.12.2018. 13:29 
Naslov:  Na kraju godine dodijeljeno čak 45 potpora osječkim poduzetnicima!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas su u Gradskom poglavarstvu dodijeljene potpore iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva u 2018. godini devetoj i posljednjoj skupini poduzetnika u ovoj godini.

Posljednja ovogodišnja skupina bila je i daleko najbrojnija jer je odobreno čak 45 potpora (za 42 poduzetnika). Kako bi svi prijavljeni koji su zadovoljili uvjete dobili potpore, osigurano je dodatnih 240.000 kuna, što uz već postojeća sredstva, čini iznos od ukupno 2,39 milijuna kuna za ovu godinu.

Ukupno je u 2018. 171 poduzetnik primio 179 potpora, obzirom da je moguće prijaviti se na više mjera istovremeno. Podsjetimo, riječ je o bespovratnim sredstvima kroz 7 mjera kojima Grad želi ojačati konkurentnost nastupa osječkih mikro, malih i srednjih poduzetnika (trgovačkih društava, obrta i zadruga) na tržištu te podići razinu njihovih poduzetničkih znanja i vještina.



Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota istaknuo je kako Grad za iduću godinu planira proširiti lepezu mjera koja će obuhvatiti i one poduzetnike koji se nisu prijavili za postojeće mjere, a javni poziv prilagođavat će se krajnjim korisnicima osluškujući njihove potrebe i želje.

Za razliku od ovogodišnjeg natječaja koji je bio usmjeren više proizvodnim djelatnostima, sljedeći će natječaj ponuditi više mogućnosti poduzetnicima koji dolaze iz IT sektora i nekih drugih uslužnih djelatnosti, najavio je zamjenik gradonačelnika.







Tekst: Osijek031.ocm
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: