Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nacionalna nagrada "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske" stigla je u Belišće!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.12.2018. 9:48 
Naslov:  Nacionalna nagrada "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske" stigla je u Belišće!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Među više od 150 zaprimljenih prijava iz 18 županija, nacionalna nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ stigla je i u Belišće i to u kategoriji „Ruralno – turističke manifestacije“ za Belišćansku zlatnu jesen koja je dobila posebno priznanje za multikulturalnost u turizmu.

Voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća, Janja Čeliković, primila je ovo prestižno priznanje na svečanoj dodjeli nacionalnih nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ koja se održala 19. prosinca 2018. u hotelu Esplanade u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“, a pod visokom pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore.

Projektom „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti i proizvođači te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma.

Ovo je najveća akcija u ruralnom turizmu i provodi se šestu godinu za redom, a nagrade zaslužuju samo najbolji od najboljih i to je dokaz da je Belišćanska zlatna jesen prepoznata u cijeloj Republici Hrvatskoj pa i šire.





Tekst i foto: TZ Belišće

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: