Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] U Brođancima organizirali Advent pa prikupljena sredstva donirali Područnoj školi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.12.2018. 9:29 
Naslov:  [VIDEO] U Brođancima organizirali Advent pa prikupljena sredstva donirali Područnoj školi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Mladih "BUM" iznenadila mlade školarce novom sportskom opremom


Ove su godine i Brođanci po prvi put imali svoj Advent u parku koji se prigodno održao od 21. pa sve do 25. prosinca. Ovogodišnji Advent organizirala je Udruga Mladih "BUM" iz Brođanaca.

Evo kako im je bilo:
Nakon što su se slegli dojmovi, francuska salata i kolači moramo vam se svima javiti i kratko osvrnuti na proteklih nekoliko dana i cjelokupni spektakl!

Odakle uopće početi?



Prije svega zahvaljujemo svima članovima na odličnom doprinosu u organizaciji ovoga događaja, od same ideje, provođenje iste, vozačima koji su bili spremni vozati se po cijeloj Županiji kako bi pribavili sve potrebne stvari, kuharima na odličnim kobasama i kuhanom vinu , dekoraterima, voditeljima radionice, fotografima i svima ostalima!

Naravno hvala i svima odazvanima jer zbog vas cjelokupni dojam svega ovoga ne bi bio ni približno dobar!



Hvala svima koji su donirali kolačiće, krofnice i fritule. Hvala na drvima kojima smo zagrijali cjelokupnu atmosferu i park. Hvala Božićna drvca Mihić na donaciji prekrasnih borova. Hvala mještanima na balama sijena, božićnim dekoracijama i lampicama koje su pobliže dočarale čaroliju ovih Blagdana!

Hvala na novčanim donacijama! Prikupili smo 1.006,30 kn (i 1 cent) i sve ćemo donirati Područnoj Školi Brođanci kako bi naši najmlađi dobili novu opremu za dvoranu i aktivnosti u istoj!



Hvala svima što ste pomogli "riješiti" 120 litara kuhanog vina!

Hvala na lijepim riječima i podršci od mještana i od ljudi "sa strane" jer upravo s time mi imamo još veću želju i nabrijani smo za pripremanje novih spektakla!

Nadamo se da ste svi uživali, da ste se lijepo zabavili, da su vaša djeca oduševljena s poklon paketima koje smo sami osigurali, da smo vas iznenadili s vatrometom u samom finalu Adventa, te da smo ispunili vaša očekivanja!



Od svega srca vam zahvaljujemo što ste bili dio ove prekrasne priče i ovim putem obećajmo još veći i ljepši Advent u Parku 2019. godine!
Stoji u priopćenju organizatora.











Tekst: Osijek031.com
Foto i video: Udruga Mladih "BUM"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: