Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Munguru - Heart Of Success

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.12.2018. 9:53 
Naslov:  [VIDEO] Munguru - Heart Of Success
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Munguru band je nastao 2016.g. u Bizovcu, a članovi su, Ana Stanković, Aleksandar Stanković i Mirko Jurkić.

Kada na glas kažete: Munguru! Na što vas to asocira?
Na indijskog šamana u nekoj nepoznatoj religiji, ili na planinu u Tanzaniji? Možda na neotkrivenu životinjsku vrstu, ili na ratni ples nego amazonskog plemena?

Sigurno ne biste pomislili na trio iz Bizovca, koji u kućnom glazbenom studiju stvara kompozicije, melodije, harmonije koje bi vas mogle odvesti na putovanje s kojeg se možda ni ne bi htjeli vratiti.

Troje ljudi koji su u jesen 2016. godine zajedno krenuli stazom samo otkrivanja kroz riječi, i glazbu, nadajući se da će malo drugačiji i originalniji pristup stvaranju dotaći emociju nepoznatog slušatelja, pokušat će vas odvesti na takvo putovanje.

Glazba Mungurua je kombinacija elektronsko-kompjuterske širine, bass gitare, klavira, i nježnog vokala koji kompletnom doživljaju daje oblik, stil, i atmosferu.

U stvaralačkom procesu, od ideje do završnog takta, munguruovci, svaki ponaosob daju svoj doprinos, dobivajući tako kompaktnu cjelinu u kojoj se iščitava karakter, osobnost, i emocija svakog od njih.

Cesta kojom su krenuli još nije izgrađena, i ne zna se gdje će, i kada završiti.





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: