Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zračna luka Klisa: Djed Božićnjak u Osijek dolazi zrakoplovom [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.12.2018. 10:42 
Naslov:  Zračna luka Klisa: Djed Božićnjak u Osijek dolazi zrakoplovom [2018.]
22.12.2018. 11:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dugogodišnja tradicija dočekivanja Djeda Božićnjaka u Osijeku koji dolazi zrakoplovom nastavlja se i ovih blagdana. U subotu 22. prosinca 2018. godine u 11:30 sati u Zračnoj luci Klisa kišom bombona i brojnim drugim darovima, Djed Božićnjak uz pomoć Air Panonnije darivat će korisnike Dječjeg doma Klasje, djecu zaposlenika i poslovnih partnera te djecu zaposlenika Zračne luke Osijek.

I ove godine sa zadovoljstvom najavljuju da doček dragog Djedice organiziraju u suradnji sa Zračnom lukom Osijek. Zajednička akcija pridonosi i vremenu kojem se nalaze, a to je vrijeme mira, zajedništva i ljubavi.

Da su Slavonska srca velika pokazuje i ovogodišnji odaziv svih onih koji su željeli doprinijeti ovom događaju. Četvrtu godinu u nizu raduje suradnja sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku. Na posebno kreativan način ove će godine profesori i učenici animirati djecu u radionici pod nazivom „Malo platno za Veliki Božić“ . Naime, radovi ove suradnje već krase zidove i jelku Dječjeg doma Klasje na što su iznimno ponosni. Ovim djelom uče djecu suradnji i gradnji prijateljstva od malih nogu.

Djecu će prigodnim Božićnim pjesmama ove će godine uveseljavati Vilenjak Deni, dragi dugogodišnji animator Anđeo te brojni drugi volonteri dok je dragi Djedica već tradicionalno ikona osječke dramske scene Ivica Lučić - Jutromlat.

Djedica će se iz zraka prvo javiti radio stanicom i pozdraviti ih preletom iznad Zračne luke Osijek bacajući bombone iz zraka, nakon čega će uslijediti tradicionalno druženje i darivanje djece.

Program dočeka:
10.30 sati - Okupljanje
11.00 sati - Početak zabavnog programa
11.30 sati - Doček Djeda Božićnjaka na stajanci
12.00 sati - Podjela darova i fotografiranje s Djedom Božićnjakom


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: