Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cadillac: Povijesni kviz ISHA-e Osijek / Kit Karson / Red Roosters

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2018. 17:38 
Naslov:  Cadillac: Povijesni kviz ISHA-e Osijek / Kit Karson / Red Roosters
Od 20.12.2018. 20:00 do 24.12.2018. 19:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Četvrtak, 20. prosinca 2018.
Tradicija se nastavlja i ISHA Osijek održava još jedan povijesni kviz!
Pozivamo sve zainteresirane da 20. prosinca 2018. godine dođu u Night club Cadillac, s početkom u 21:00h, i pokažu svoje znanje iz povijesti.

Kviz će se sastojati od četiri kruga po deset pitanja, a svaki krug pitanja obuhvaća određeno povijesno razdoblje. Ekipe se sastoje od pet članova. Ako nemate dovoljno članova za ekipu, svejedno dođite i upoznajte nekog novog tko će vam se pridružiti pred sam početak kviza.

Glavna je nagrada ono što ljudi najviše vole: dobra cuga.




Subota, 22. prosinca 2018.
-Ostajem sam- naslov je pjesme i novog spota grupe Kit Karson. Autor glazbe i teksta je Josip Barić redatelj spota je Josip Grizbaher , a produkcija Cinematic – Osijek. Osim članova benda u spotu se pojavljuje i poznata osječka kazališna glumica Ivana Gudelj koja će, ako je i upola dobra u igranju uloga kao što je bio njen otac Ivan Gudelj u igranju nogometa, ostvariti zavidnu karijeru. Spot obiluje dinamičnim i atraktivnim snimkama jedne kabriolet zgrade prepune prekrasnih aranžmana samoniklog zelenila…uostalom da sad ne prepričavamo video spot dođite i sami pogledajte, jer kaže stara poslovica „bolje je jednom vidjeti nego nijednom“.
Dečki iz Kit Karson su potpuno u pravu na kraju ostaneš sam ...zato ne žurite prema kraju, već svježe depilirani u svojoj odjeći za nedjeljnu misu, lagano s noge na nogu došetajte do kluba Cadillac A. Stepinca 28, 31000 Osijek, na promociju novog spota grupe građana koji sviraju na električnim instrumentima i koji su se, iz nekog samo njima razumljivog razloga, nazvali Kit Karson..

Navodno je na dark webu, i prije službene promocije , procurio spot – Ostajem sam – grupe Kit Karson i možete ga kupiti, zajedno sa dvije i pol litara opojne droge GHB-a za već od 9,99 $ uz free shipping.

Jedna profesorica (28 ) književnosti kune se da Jasenko Houra iz Prljavog kazališta, osim što koristi tetkinu boju za kosu, ima sve pjesme Kit Karsona spremljene u računalu u folderu pod nazivom ..-kad bi bar mi tako svirali-, druga pak profesorica (38 ) tvrdi ..“ijasamfranjo i da sam učiteljica dečkima iz Kit Karsona ne bi ih fizički kažnjavala već bi ih fizički nagrađivala“.., dok treća profesorica(61) kaže da ova najava vrvi pravopisnim greškama i da je sramotno biti tako nepismen*

Ulaz na promociju spota besplatan je onima koji su ga već pogledali, jer glupo bi bilo naplatiti nešto što je već otprije konzumirano…isto tako ulaz je besplatan i za one koji će doći prvi puta pogledati spot,jer glupo bi bilo naplatiti nešto što još nije konzumirano.

*tvrdnje i mišljenja profesorica u ovoj najavi su njihovi osobni stavovi i ne odražavaju stavove uprave,osim tvrdnje treće profesorice (61) skojom se dijelomićno slažemo.




Ponedjeljak, 24. prosinca 2018.
Stara je navada hrvatskoga naroda da na badnjak ustaju oko 04:30 sati, u kuću unose slamu, kite borove, pjevaju božićne pjesme, na Hrt 1 gledaju „Sam u kući 1,2,3,4,5“ i poslije toga,malo zaflekani od ljutog fiš-paprikaša, uz pjesmu u svečanoj procesiji idu na The Red Roosterse u klub Cadillac K.A. Stepinca 28 ( bivša Teretna ulica ) 31000 Osijek. Teško je zamisliti da bi se to ikada moglo promijeniti,a i zašto bi to zamišljali. Ovog badnjaka ( 24.prosinca ) u klubu Cadillac veselje nam navješćuju veliki The Red Roostersi s kojima će te se,u pauzama svirke,moći ispripovjediti o svemu što vas tišti. Neke djevojke govore da dvojac iz The Red Roostersa ima najveću zbirku postera Backstreet Boysa u regionu, druge pak djevojke govore kako znaju da Red Roostersi na koncertima uvijek nose crvene tanga gaćice protiv uroka(nja), dok se treće djevojke nadaju osobno uvjeriti u to što druge djevojke govore.

Dress code: zamolite tetka da vam za taj događaj posudi onaj legendarni crveni džemper sa uzorkom brazilske zastave, koji je 1983. godine kupio na tržnici od Poljskog švercera, jer možda baš vi sa tim džemperom osvojite tradicionalnu nagradu „Najidiotskiji blagdanski džemper-ikada“.

Svim na zemlji - ulaz besplatan



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: