Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Čarobni adventski vikend u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.12.2018. 12:01 
Naslov:  Čarobni adventski vikend u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Družite se s Djedom Božićnjakom, zabavite se na Dječjem adventu na 2. katu, iskoristite odlične popuste i osvajajte nagrade u bogatoj nagradnoj igri

Djed Božićnjak je i ovog prosinca odlučio provesti svoja popodneva u Portanovi. Kako bi razveselio sve mališane i poslušao njihove božićne želje dolazit će u Portanovu svaki dan od 17 do 19 sati, a svi koji su ove godine bili dobri, pozvani su na druženje i fotografiranje s ovim dobrim djedicom.



Za najmlađe je u Portanovi uvijek pregršt događanja, a vikendima u prosincu pogotovo! Božićna čarolija – dječji advent na 2. katu Portanove kroz cijeli prosinac svakog petka, subote i nedjelje od 16 do 21 sat priprema zabavna dječja događanja koja uključuju sportski kutak u suradnji s plesnim i sportskim društvima i udrugama, dječje animatore, različita zabavna natjecanja djece i roditelja, kreativne radionice, slikanje s djedom Božićnjakom, gledanje božićnih filmova i crtića, a sve to uz zamamne mirise palačinki, langošica, božićnih kolača, čaja i tople čokolade. Ulaz na sva događanja je besplatan.



Više od Djeda Božićnjaka i tople čokolade – velike će razveseliti izlozi u Portanovi. Iako već tradicionalno sezonska sniženja startaju tek krajem prosinca, neki su s popustima već požurili! Primamljivi popusti i akcije mame sa svih strana. Svakako provjerite!



U Portanovi je u tijeku i fantastična nagradna igra u kojoj šansu za osvojiti nagradu imate baš svaki dan, i tako to sve do 24. prosinca! Sudjelovanje je više nego jednostavno! S računom od kupovine javite na Info pult u prizemlju centra, tamo preuzmite svoj kupon, odgovorite na dnevno pitanje koje se nalazi na velikom panou kraj Info pulta, popunite sa svojim podacima i čekajte poziv nakon izvlačenje koje će biti već sljedeći dan! Adventska nagradna igra pod nazivom Advent u Portanovi – odgovori i osvoji imat će i završno izvlačenje kada će se na kraju sakupiti svi kuponi od svih dana trajanja nagradne igre te ćemo dobiti i dobitnika glavne nagrade, a to je 2.000 kuna za shopping u Portanovi!

Zaputite se danas u Portanovu i osvojite Guess narukvice iz Watch centra!





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: