Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pogledajte tko su najbolji liječnici i stomatolozi u RH prema glasovima pacijenata

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.12.2018. 10:58 
Naslov:  Pogledajte tko su najbolji liječnici i stomatolozi u RH prema glasovima pacijenata
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Portal Najdoktor.com već petu godinu za redom objavio je popis najboljih liječnica i liječnika po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj!

Cilj izbora je, na temelju iskustava pacijenata, stvoriti što je moguće realniju sliku o pojedinim liječnicama i liječnicima. Zajedno s pacijentima koji su podijelili vlastita iskustva, razvijena je baza iskustava koja se etablirala kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim liječnicama i liječnicima.

Kriteriji po kojima su birani najbolje liječnice i liječnici su sljedeći:
a) ukupan broj komentara;
b) odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i
c) kvaliteta samih komentara.

Također, kao i proteklih godina, neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir, kao ni komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Među laureatima nalazi se i velik broj osječkih liječnika i liječnica. Tako je najboljim alergologom proglašen Mato Ćurić, a među najboljim ginekolozima su Zoran Popović, Siniša Matković, Sabina Galić, Mandica Galović, Mirjana Rubin, Dimitrije Milojković, Andrijana Muller-Vranješ i Mićo Rosso.

Među najbolim liječnicima obiteljske medicine nalaze se Zrinjka Dananić, Vesna Samardžić-Ilić, Valentina Hečimović i Albina Dumić, a među pedijatrima Jadranka Petrović-Schneider, Jadranka Arambašić i Bojana Petrov-Križanović. Otmar Rubin je najbolji radiolog, a među stomatolozima najbolji su Vladimir Haring, Sanja Mihaljčić, Mirela Veselinović, Josip Prpić, Josip Čes, Dijana Tomičić i Anastazija Aščić-Tokić.

Portal Osijek031 čestita svim liječnicama i liječnicima koji su izabrani kao najbolji.

Dolje u tekstu možete pronaći popis najboljih liječnica i liječnika u RH prema glasovima pacijenata. Zbog lakše preglednosti, liječnice i liječnici su popisani po gradovima i općinama, abecedno, unutar svake, abecedno poredane, specijalizacije.






Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.12.2018. 22:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bolje je ikakvo vrednovanje nego nikakvo.
Pošto sam ja zakeralo pokazat ću i drugu stranu ove medalje, tj. valjanost mišljenja nestručne osobe.
Sjedim ja u čekaonici neurologije i do mene jedna gospođa. Ja sam naručen kod "običnog" neurologa, a gospođa kod jednog poznatog, da mu ne spominjem ime. Moj neurolog se pojavio na poslu točno na vrijeme i pacijenti u ordinaciji proborave i više od 20 minuta. Gospođin doktor dolazi iza 10 sati i njegovi pacijenti brže izlaze nego što ulaze, unutra su 5 minuta najviše. Kaže meni gospođa: "Vidite kako je dobar ovaj moj doktor, kako on to sve brzo rješava." "Gospođo", kažem ja njoj, "nisam sasvim siguran da je to baš dobro".

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: