Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Caffe bar Peppermint: Autorska runda Jelene Oroz

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.12.2018. 11:40 
Naslov:  Caffe bar Peppermint: Autorska runda Jelene Oroz
21.12.2018. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Revija hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA, u sklopu treće Autorske runde predstavlja osječku redateljicu animiranih filmova Jelenu Oroz.

U petak, 21. prosinca 2018., s početkom u 20h u Caffe baru Peppermint u Osijeku, posjetitelji će imati priliku pogledati Jelenine nagrađivane autorske filmove i filmove drugih autora u kojima je surađivala kao animatorica i dizajnerica, a nakon runde filmova, slijedi popratni razgovor s autoricom.

U sklopu autorske večeri prikazat ćemo Jelenin recentni film 'Dva na dva'; priču o paru koji živi u rutini maštovitog (samo)zavaravanja, TED-Ed animirane lekcije 'TED: Why do people get so anxious about math?' i ‘TED: What is the coldest thing in the world?', priču o tri vučića u filmu 'Vučje igre', glazbeni spot za pulski punk band Fakofbolan 'Uvijek ili nikad' te filmove u kojima je Jelena surađivala kao animatorica 'Stakleni čovjek' i 'Travelling country'.

Autorska runda dio je godišnjeg programa Filmske RUNDE, u kojoj publici predstavljamo mlade filmske autore kroz njihove radove i uz razgovor nakon projekcija.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: