Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDZ Osijek: Izborni sabor mladeži HDZ-a izabrao novo vodstvo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.12.2018. 12:51 
Naslov:  HDZ Osijek: Izborni sabor mladeži HDZ-a izabrao novo vodstvo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na XIV. Izbornom saboru Mladeži HDZ-a održanom u subotu 8. prosinca, više od 500 izaslanika iz cijele Lijepe naše izabralo je novo vodstvo najveće političke organizacije mladih u Republici Hrvatskoj. Novi predsjednik je 29-godišnji magistar politologije iz Zagreba Ivan Vidiš koji je s tom dužnosti ujedno postao i član nacionalnog Predsjedništva HDZ-a.

"Kao osoba koja dijeli demokršćanske vrijednosti osjećam se kao domoljub i jednostavno sam se prepoznao u tom programu. Desni centar je mjesto gdje vidim i sebe i stranku i u tom smislu ću nastaviti dalje djelovati", izjavio je Vidiš.

Na Saboru su osim predsjednika izabrani i zamjenici predsjednika, potpredjednici, članovi Predsjedništva te Nacionalnog i Nadzornog odbora.

Saborski zastupnik Domagoj Mikulić, 30-godišnji magistar inženjer agroekonomike, koji je izabran za potpredsjednika Mladeži zahvalio se svim izaslanicima na podršci, a ponajviše Mladeži iz Osječko-baranjske županije čiji je predsjednik u drugom mandatu.

„Od danas s novoizabranim vodstvom zajedno idemo znanjem i sposobnošću, ali i energijom i hrabrošću graditi bolju budućnost i Hrvatsku kakvu želimo.“ – naglasio je Mikulić te ovom prigodom čestitao i Matei Mamić i Marinu Hrastoviću, također iz Osječko-baranjske županije, na ulasku u Nacionalni odbor Mladeži.



Tekst i foto: HDZ Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: