Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Kužimo svijet? - Tko je Bela Ikotić?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.12.2018. 20:06 
Naslov:  [VIDEO] Kužimo svijet? - Tko je Bela Ikotić?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na portalu Osijek031.com ćete jednom tjedno u suradnji s Dorianom moći pogledati zanimljive epizode emisije "Kužimo svijet?". U trajanju od 60 minuta moći ćete doznati nešto više o naših sugrađanima i njihovim životima.

Bela Ikotić je CEO Void Main Studija te bivši glavni tajnik Osijek Software Citya.

Na kojim principima je izrađen Osijek Software City i zašto je postigao takav uspjeh? Koje su sve negativne posljedice neobrazovanosti? Također ponešto i o samonametnutim mentalnim blokadama koje sprječavaju čovjeka na putu do uspjeha te o tome koliko je bitan voljni momenat.










Tko je Dorian Sabo?
Dorian Sabo je, trenutno nezaposleni, diplomirani pravnik koji će uskoro završiti poslijediplomski doktorski studij. Napisao je i objavio dva romana – Smaragdni Zid i Apoptoza. Voli tjelovježbu, gledanje filmova, slušanje glazbe i čitanje romana.

Kako je podcast "Kužimo Svijet?" nastao:
Podcast "Kužimo Svijet?" je nastao iz ljubavi prema formi podcasta. U Republici Hrvatskoj, a pogotovo u Osijeku i okolici, podcast gotovo i da nije zastupljen. Iako je ideja za domaći podcast nastala pred skoro godinu dana, tek se odnedavno skupilo dovoljno hrabrosti da se s time ozbiljnije krene. Ideja podcasta Kužimo Svijet? je svaki tjedan sjesti s nekom osobom iz javnog života te u otprilike 90 minuta popričati o Osijeku, stanju u društvu, državi te, ako je ikako moguće, ponuditi prijedloge kako nešto promijeniti i poboljšati.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: