Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sveti Nikola danas u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.12.2018. 8:59 
Naslov:  Sveti Nikola danas u Portanovi
Od 06.12.2018. 17:00 do 08.12.2018. 16:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Družite se sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom, osvajajte nagrade u bogatoj nagradnoj igri, zabavite se na dječjem adventu i uživajte u blagdanskom ugođaju i shoppingu u Portanovi.

Stigao nam je blagdan kojem se svi mališani vesele! Danas, u četvrtak, 6. prosinca, povedite najmlađe u Portanovu jer tamo će ih razveseliti Sveti Nikola glavom i bradom i vjerni mu pomoćnik - nimalo strašan Krampus. Sve koji su bili dobri ove godine, danas od 17 do 19 sati čekaju slatka mala iznenađenja!



A svi oni koji željno iščekuju Djeda Božićnjaka trebaju znati da se već od sutra, 7. prosinca mogu družiti s njim u Portanovi svaki dan. Dolazak Djeda Božićnjaka predviđen je sutra u popodnevnim satima, a druženje i fotografiranje s dobrim djedicom bit će svaki dan od 17 do 19 sati, i tako sve do 23. prosinca.



Ne propustite sudjelovati i u adventskoj nagradnoj igri Portanove u kojoj se nagrade dijele baš svaki dan! S računom od kupovine trebate se javiti na Info pult, tamo preuzeti kupon, odgovoriti na dnevno pitanje koje se nalazi na velikom panou kraj Info pulta, popuniti sa svojim podacima i čekati izvlačenje koje će biti već sljedeći dan! I tako 24 dana za redom. Adventska nagradna igra pod nazivom Advent u Portanovi – odgovori i osvoji imat će i završno izvlačenje kada će se na kraju sakupiti svi kuponi i izvući dobitnik glavne nagrade, a to je 2.000 kuna za shopping u Portanovi!



I da… svaki petak, subota i nedjelja u prosincu rezervirani su za Božićnu čaroliju – dječji advent na 2. katu Portanove. Igraonice, zabava, dječje predstave, glazbeni gosti… samo su dio onoga što vas očekuje vikendom od 16 do 21 sat na 2. katu Portanove. Vidimo se!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: