Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga KeramikOs: besplatna radionica izrade keramičkih predmeta od gline

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2018. 10:55 
Naslov:  Udruga KeramikOs: besplatna radionica izrade keramičkih predmeta od gline
08.12.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga KeramikOs poziva građane grada Osijeka na sudjelovanje u besplatnim radionicama izrade keramičkih predmeta od gline NERIKOMI TEHNIKOM u prostoru Mjesnog odbora Retfala, Šokačka 1, Osijek. Radionice će se održati u subotu 8. prosinca 2018. godine s početkom u 11 sati. Predviđeno trajanje radionice je četiri sata. NERIKOMI je tehnika u kojoj se glina boja pigmentima a nakon toga se slažu obojeni slojevi gline jedan na drugi tako oblikujući različite uzorke i oblike. Izrađene posude NERIKOM tehnikom imaju jednake uzorke izvana i iznutra. Nakon pečenja predmeta organizirat će se izložba, a sudionici će izrađene predmete poslije moći zadržati. Radionicu sufinancira Osječko-baranjska županija.

Prijave i dodatni upiti mogu se poslati na e-mail udruge KeramikOs: keramikos.udruga[at]gmail[dot]com. Mole da prijava sadrži ime i prezime osobe te kontakt podatke. Bilo bi dobro da sudionici imaju iskustva u radu s glinom. Broj mjesta za radionicu je ograničen na 10 osoba.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: