Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portastična srijeda u mjesecu darivanja - shopping s popustima danas u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2018. 10:42 
Naslov:  Portastična srijeda u mjesecu darivanja - shopping s popustima danas u Portanovi
05.12.2018. 8:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Popusti pred Božić su više nego dobrodošli, pogotovo kada se sjetimo kako je ovo mjesec darivanja kada nam je svima shopping neizbježna rekreacija. Stoga su vas trgovine u Portanovi obradovale i ovu Portastičnu srijedu časte s odličnim popustima koje zaista ne treba propustiti.

Iskoristite 20% popusta u trgovinama Ferivi sport, Tom Tailor, Pet Home ili u Denis na sve igračke. 15% popusta vas očekuje u Pink Pandi, s.Oliveru ili u dm-u na kupovinu iznad 200 kn. Popusti rastu na 30% u trgovinama Ciciban, Springfield, camel active i women’secret, dok ćete u Massu i Triumphu platiti drugi jeftiniji artikl u pola cijene, a 50% popusta očekuje vas i na dio zimske kolekcije u trgovini CCC. Svakako svratite i do PittaRosso trgovine u kojoj ćete pronaći i do 70% popusta na dio asortimana!

Ako razmišljate o nekom konkretnom poklonu za najdražu/najdražeg, imajte na umu i to da je u Argentumu asortiman zlata samo danas snižen za 30%, da Krona nudi 15% popusta na gotovinsko i 10% za kartično plaćanje, Sardoniks 30% popusta na srebrno i 10% popusta na zlatno zaručničko prstenje, a Watch centar 20% popusta na cjelokupan asortiman nakita i satova.

A ako ćete potpuno ignorirati shopping ovu srijedu – ne sekirajte se, ima popusta i za vas! Provozajte se karting stazom uz 50% popusta na sve vožnje, pogledajte film u CineStaru za 22 kune ili sreću okušajte u Luckia Casinu jer svatko tko na blagajni promijeni 100 kn za igru na automatima za igru na sreću – na poklon dobiva još 50 kn promo za igru.

Izdvojili smo ovdje samo dio današnje zanimljive ponude Portanove, a sve popuste koji vas očekuju ove Portastične srijede potražite na Portanova.hr



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: