Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga Auxilium: Predstavljanje programa "Kućni majstor"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.12.2018. 10:59 
Naslov:  Udruga Auxilium: Predstavljanje programa "Kućni majstor"
05.12.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U veljači započinje program Kućni majstor Grada i udruge Auxilium


Na Međunarodni dan dobrovoljnog rada za ekonomski i društveni napredak humanitarna neprofitna udruga Auxilium i Grad Osijek pozivaju vas na predstavljanje programa "Kućni majstor" u srijedu, 5. prosinca 2018., s početkom u 11:00 u prostorijama udruge Auxilium, Sjenjak 133 (robna kuća Sjenjak).

Nastavno kontinuiranom radu humanitarne neprofitne udruge AUXILIUM, koja za zadatak ima i brigu o nemoćnim, starim, bolesnim i socijalno ugroženim osobama, kao i osnovni zadatak za razvoj filantropije u široj zajednici, pokrećemo program Kućni majstor.

Sedmogodišnjom analizom potreba društva ustanovili smo da je izrazito potrebna posebna skrb o trećoj životnoj dobi. Nastavno navedenoj analizi potreba treće životne dobi, ustanovili smo niz potreba među kojima je u prioritetima usluga popravka u domu (stan/kuća). Cilj je sačuvati dostojanstvo življenja uz očuvanje socijalnih i ekonomskih potreba starijih. Zlatno doba života vrijeme je kada svatko treba uživati u plodovima koje nam je podario život.

Uz dosadašnje potrebe pomoći dodatno situaciju otežava iseljavanje djece i sve manji broj majstora.

Nastavno navedenom, udruga AUXILIUM formira radnu skupinu naziva Kućni majstor čiji je primarni cilj brza i učinkovita intervencija, odnosno pomoć popravljanjem štete u domu (odštopavanje sifona, zamjena kotlića, slavina, električnih grla, utičnica, zamjena brava, popravci vrta, elemenata i niz drugih popravaka).


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: