Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Biraj Bolje: Krunoslav Štiks "Uvodni dio Jug II"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.11.2018. 11:16 
Naslov:  Biraj Bolje: Krunoslav Štiks "Uvodni dio Jug II"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ja želim da mojom ulicom ne "protutnja" kreten sa 70km/h na sat bilo kojim vozilom jer tom ulicom hodaju i moja djeca.

Uvijek sam za zajebanciju al sad se ne zezam jer je važna stvar u pitanju. Trebam samo da me slušate. Radi se o naselju JUG 2 ali i svakome za svoje naselje...svima je već jasno da se nitko nije usrao jer je wc daleko nego je kasno krenuo.

..uglavnom molio bi da uzmete 5 minuta vremena i pročitate ovaj tekst do kraja, jer ako ga ja imam volje i truda napisati i to za dobrobit svog ali i vašeg dupeta onda zaslužujem barem toliko a

ono sto je još važnije odnosi se i na nasu djecu. Meni najvažnije.

Ja nisam nikakav političar i rekao sam NIKAD neću u politiku pa neću ni sada (dobro možda je ovo politika u onom smislu da svatko grabi svoj dio kolaca od grada zašto ja onda ne bi žicao za Jug2. DAJTE I NAMA, i mi postojimo - oprostite sto smo živi) ali kada sam ja popizdio vise onda znate koliko je sati (ako ne znate kupite si sat).

Ja sam čovjek iz naroda, lega, ljakse kao i vi ali zato sto me poznaje puno ljudi kako na jugu tako i po gradu su me zamolili za pomoć (već su se pokajali ako ovo čitaju) iako nemam bas vremena prdnuti vjerujte mi da NE MISLIM da je ovo dobra stvar ne bi ni trenutka vremena posvetio ovome.

Nije još službeno potvrđeno (jer nisu stigli nalazi) ali ja odnedavno imam JOŠ jedan psihički poremećaj koji se manifestira tako da me žestoko boli "ona stvar" (neću reci kurac jer znate da sam fini gospodin) je l' netko nešto želi ili ne želi ćuti. Al ja zinem. Pa jebe mi se sto istina boli. Puno puta me je jezik koštao u životu, al niti jednom nisam požalio, no navodno ako dijagnoza točna onda osim flastera ne postoji terapija.

Pazi sranja - Kada mi je doktor u bolnici (prosinac 2016) rekao da sam mogao umrijeti i da sam došao 5 do 12 onda (prvo nauci na sat) malo si razmisliš o nekim stvarima dok ti jebene litre infuzije kaplju u venu. Otvore ti se oci, polako spoznaješ kako je sve sjebano a sa samo malo truda može biti barem malo bolje.

O čemu se radi, moja nakupina 100 kila gluperde s još nekoliko entuzijasta je odlučila neki vrag pokušati pomaknuti u gradu.

Na vrlo jednostavan način svatko u svom naselju gdje živi.

Ne radi novaca, ne radi toga da bi zaradili (meni novca ni ne treba vise nego imam jer kao svaki normalan hrvati radim 2 posla), HDZ EZDEPE HIV PMS SMS bilo koja druga stranka ili skraćenica mene ne zanima bili na vlasti ili sebi nešto ugurali u džep nego da bi potrošili svoje slobodno vrijeme (kojeg ja osobno uopće nemam) i napravili da samo ugodnije živimo u svojem naselju.

Neću vam sad kenjati o Cemu se točno radi jer kroz sljedeće dane ćete ici samo sa mnom kroz naš kvart JUG2 i vidjeti samo ono sto sam i ja. Neće vam se svidjeti garantiram vam ali sve je istina i možete provjeriti u svakom trenu. Lijepo ću vam pisati samo onako kako ja znam kroz dozu "matervam" ali ipak malo mojeg satiričnog sarma i imbecilizma.

E sad, što ja od vas tražim? BAS NIŠTA.

Samo da budete upućeni o ovome a kada dođu izbori za gradsku četvrt izađete do svog biračkog mjesta u našem kvartu i pomognete mi samo da osvojim jedno mjesto gdje ću žicati,

drančiti, vikati, lajati za nas u gradu da i mi postojimo da ne tražimo puno, da ulozi u sve sto ću vam pokazati a nama bi to jaaaaaaaako značilo. Ne radi se o milijunima kuna bas u tome je još i veća sramota.

Kunem se, ja nemam ni lipe koristi od toga samo trošak (istina neka donacija Normabela od vas ne bi škodila ili da mi uplati dovoljno novaca da odem sto dalje iz ove PM od države), već sam u minusu nekih parsto kuna ali nije važno ako će to u konačnici rezultirati time da barem malo popravimo život na jugu2. Sebi, vama i našoj djeci.

O svemu sto se događa ću vas biti slobodan obavijestiti ovdje na fejsu a vi samo pročitajte i vidite jesam li u pravu ili ne. VAŽNO! Recite i vi što vam je na dusi i sto vam smeta, to mi pomaže.

Hvala svima koji su pročitali i koji će podržati ovo nabijem vas u dupe junačko al svejedno vas volim. Ajde ruku na srce koliko sam ja vama puta izašao u susret. A sada? Pomozite mi.

U svojim narednim objavama ću označavati frendove s juga kako bi bio siguran da će pročitati tekst i uvidjeti problem vi slobodno komentirajte, lajkajte, recite vaš problem u ulici ili slično i svakako kome se da neka zašera da sto vise jugovaca vidi.... ako nekome to smeta što je tagiran samo neka mi se javi u inbox.

Želiš nešto? - hajde sada ponovo pročitaj prvu rečenicu..



Tekst i foto: Krunoslav Štiks

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: