Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Denis Sušac iz osječke tvrtke Mono dobio nagradu za menadžera godine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65755
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.11.2018. 10:38 
Naslov:  [VIDEO] Denis Sušac iz osječke tvrtke Mono dobio nagradu za menadžera godine
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) proglasilo je menadžere godine.

Menadžer godine je strukovno priznanje koje se u sklopu Susreta CROMA dodjeljuje od 1992., a ove je godine izabrano petnaest najboljih u devet kategorija.

Tako su u kategoriji velikih poduzeća menadžerima godine proglašeni Josip Faletar, predsjednik Uprave vinkovačke tvrtke DI Spačva i Željko Mandarić, osnivač i direktor tvrtke Manšped iz Kukuljanova.

Najbolji u kategoriji srednjih poduzeća su Danijel Zadjelović, predsjednik Uprave tvrtke Lipik Glas iz Lipika i Mato Vladić, član Uprave i direktor tvrtke Decospan Mato Furnir iz Oprisavaca, dok je Denis Sušac, suosnivač i direktor osječke tvrtke Mono, preuzeo priznanje u kategoriji malih poduzeća.

Mono je svojim izvrsnim poslovnim rezultatima već duži niz godina u samom vrhu u svojoj kategoriji, a ova nagrada to dodatno potvrđuje. Tvrtka od svog osnutka bilježi stalan rast i razvoj, te je s početna 4 zaposlenika narasla na njih 55. Kako uz dobar rezultat treba imati i odličan tim, Sušac je u svom govoru istaknuo da ovo priznanje ne doživljava samo kao priznanje sebi, nego prvenstveno timu s kojim radi i dijeli dobro i zlo zadnjih petnaest godina.

Sušac se zahvalio i brojnoj IT zajednici u Osijeku i Osijek Software Cityju čiji je Mono član i suosnivač od samog početka. „Hvala i velikom broju ljudi od preko 1000 inženjera, programera, dizajnera i testera u našoj zajednici kojom se ponosimo“, istaknuo je Sušac.

Sušac je naglasio kako ga posebno raduje što ove godine čak pet dobitnika nagrade dolazi iz Slavonije (Osijek, Đakovo, Vinkovci, Lipik i Oprisavci) i time se vraća vjera u mogućnosti i sposobnost naših ljudi. „Svi znate da je situacija u Slavoniji malo teža nego u Zagrebu i zato mi je drago vidjeti toliko Slavonaca danas. To je znak da se trebamo više i jače boriti“, zaključio je na kraju govora Sušac.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Screenshot video


Pročitajte i..
Osječki proizvođač softvera "Mono" ima novi vizualni identitet: software, umjetna inteligencija i roboti kao temelj razvoja
Mono, Kanaan i DS Smith dobitnici "Zlatne kune"
Mono: S osječkog tavana izlaze rješenja za probleme američkih financija
Osječka tvrtka Mono ušla u top 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u središnjoj Europi

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.12.2018. 17:52 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sjećam se kako su prije nekoliko godina za menadžere godine proglašavani menadžeri Agrokora.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: