Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



XCT Kopika Night Race [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.11.2018. 9:34 
Naslov:  XCT Kopika Night Race [2018.]
30.11.2018. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

BK Osijek 2010 u petak, 30. studenog 2018. godine, organizira po prvi puta noćnu XC time trial utrku na stazi XCO Kopika u Osijeku. Organizacija utrke počinje s prvim mrakom, oko 17:00. Za nastup na utrci dovoljan je bilo kakav bicikl te kaciga. Svjetla za bicikli će se moći posuditi od drugih natjecatelja na samom događaju ali ako imate vlastita, svakako bi bilo dobro ih donijeti (i posuditi drugima ako bude trebalo).

Format utrke je XCT - svaki vozač kreće zasebno te mu se zasebno mjeri vrijeme. Minimalan razmak između dva vozača je dvije minute. Tako će se minimizirati obilaženje na utrci te će se omogućiti natjecanje i onima koji nemaju vlastita svjetla za noćnu XC vožnju. Svaki natjecatelj može nastupiti više puta i s time popraviti vlastito vrijeme i plasman.

Utrka je neformalnog karaktera. Mjerit će se vrijeme i bodovati natjecatelje ali naglasak eventa će biti na druženju i roštiljanju za one koji žele. Na stazi će biti pripremljena vatra te prostor za roštilj. Hranu i piće svaki posjetitelj osigurava za sebe.

Ovisno o interesu i odazivu, utrka će se računati kao prvo kolo potencijalne Osječke Zimske XC/Ciklokros lige.

Trasa utrke:
strava.com/segments/14509366

Kategorije:
Žene
Muški do 35 godina
Muški preko 35 godina

Prijave na ovom linku:



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: