Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Božićni tramvaj po osmi put će uveseljavati najmlađe Osječane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2018. 11:53 
Naslov:  Božićni tramvaj po osmi put će uveseljavati najmlađe Osječane
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Lijepa osječka priča se nastavlja: već osmu godinu zaredom osječki GPP organizira manifestaciju "Božićna bajka u osječkom tramvaju" koja će u povodu božićnih blagdana najmlađim sugrađanima pružiti prigodu osjetiti čar Božića i provozati se božićnim tramvajem.

Svoju prvu vožnju tramvaj će imati danas (26. studenog), a zadnji krug napravit će posljednjeg dana stare godine. Početna postaja božićnog tramvaja, kao i prošlih godina, bit će na Trgu Ante Starčevića, svakog dana u prijepodnevnim satima za organizirane skupine djece iz vrtića i škola, a poslije podne od 16 do 20 sati za ostalu djecu.



Tijekom 40-minutne vožnje najmlađi će moći uživati i u popratnom zabavnom sadržaju koji će činiti glumačka predstava i animacija, a novost je to što će u programu po prvi put sudjelovati i studenti Akademije za umjetnost i kulturu Sveučilišta u Osijeku s predstavom "U potrazi za Djedom Mrazom" koji će se s redateljicom Anamarijom Jurišić brinuti za dobar „štimung“ tijekom svake vožnje.

Ukoliko želite svoje klince i klinceze provozati božićnim tramvajem i doživjeti pravu božićnu bajku, rezervirajte svoj termin radnim danom od 8 do 14 sati na telefonske brojeve GPP-a 228-303 i 228-351 ili dođite u "Čarobnu kućicu" na Trgu Ante Starčevića svaki dan od 16 do 19 sati. Rezervacija za vožnju je obavezna, a kao i proteklih godina, cijena vožnje je 25 kuna te uključuje predstavu i poklončiće sponzora.



Inače, prva ovogodišnja vožnja božićnog tramvaja održana je sinoć za djecu iz Udruge za Down sindrom Osječko baranjske županije i grada Osijeka, koji su imali prilike prvi uživati u vožnji tramvajem okićenim s 30.000 lampica. Posebno iznenađenje priredio im je pripadnik Hrvatske gorske službe spašavanja koji se u liku Djeda Mraza, osvijetljen reflektorima, spustio s vrha zgrade Gradnje u središtu grada.







Tekst: Osijek031.com
Foto: GPP Osijek


Najava: Božićna bajka u osječkom tramvaju [2018.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: