Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Caffe bar Peppermint: Dvodnevno zagrijavanje za Marš!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2018. 10:10 
Naslov:  Caffe bar Peppermint: Dvodnevno zagrijavanje za Marš!
Od 27.11.2018. 19:00 do 28.11.2018. 18:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pridružite se 27. i 28. studenog 2018., u caffe baru Peppermint na zagrijavanju za Marš!

Da životinje mogu govoriti, što bi rekle?

U utorak, 27. studenog od 19h imat će radionicu izrade transparenata koje će u njihovo ime prošetati Zagrebom 8. prosinca i reći sve ono što životinje ne mogu!
Odnosno, za pokazati ono što mislimo potrebno je nekoliko boja, sprejeva, kartona, daščica, ljepila i, naravno, mašte. Ponesite ako imate što od toga, dođite se zabaviti i biti kreativni.

U srijedu, 28. studenog 2018., u 20h prikazivat će dokumentarni film "Nevidljive",
a evo nešto više i o njemu:

"Ovaj odličan dokumentarni film u produkciji HRT-a govori o nevidljivim životinjama koje su posvuda oko nas, bez da to primjećujemo, zbog čega Andrea, autorica filma ističe: „Za „Nevidljive“će govoriti ljudi koji su ih odlučili vidjeti, ne kao proizvode, već kao svjesna bića koja pate, raduju se i žele živjeti, baš kao i mi. Protagonisti dokumentarca ispričat će nam kako uspijevaju bez konzumiranja životinjskih proizvoda biti vrhunski sportaši, putovati po svijetu, uživati u hrani i svom životu, poštujući tuđi."

Film „Nevidljive“ poslužit će i kao izvrsna najava drugog Marša za životinje koji će se održati 08.12.2018. godine u Zagrebu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.11.2018. 18:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na vidiku je rješenje koje će pomiriti oba svijeta, i nas mesojede i životinje koje jedemo. Rješenje se zove genetički inženjering. U retorti će se moći, dapače već je eksperimentalno napravljeno, od neživotinjskih sastojaka napraviti šnicla. Pošto Hrvatska u znanost ulaže oko 100 puta manje nego u crkve, nama ostaje da se molimo da to što prije drugi riješe na sveopću korist i zadovoljstvo.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: