Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dokkica obilježila međunarodni Dan dječjih prava

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.11.2018. 9:12 
Naslov:  Dokkica obilježila međunarodni Dan dječjih prava
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vjetrenjača dječjih prava, nastala pod umjetničkim vodstvom Vinka Vidmara, a uz asistenciju Ene Janković te Hrvoja Mikulića, 20. studenog, na Međunarodni dan dječjih prava, "puštena u pogon" uz glazbenu pratnju Frana Jovičića na gitari.

U njenoj izradi, proteklog tjedna, sudjelovali su učenici OŠ August Šenoa pod vodstvom nastavnice Tamare Glavaš i učenici OŠ Tina Ujevića pod vodstvom nastavnice Helene Sakoman.

Kroz korporativno volontiranje pridružili su im se zaposlenici INA-e i Addiko banke, koji su ujedno sponzor i donator ove akcije.

Dokkica je u sklopu akcije, uz interaktivnu radionicu o dječjim pravima i kreativnu radionicu izrade vjetrenjače, provela i Natječaj za najbolji jednominutni video uradak na temu dječjih prava te su na Međunarodni dan dječjih prava dodijeljene i nagrade za tri najbolja video uratka. Nagrađeni učenici su iz OŠ August Šenoa, OŠ Tina Ujevića te OŠ Miroslava Krleže iz Čepina.

Vjetrenjača dječjih prava (p)okrenula je energiju dječjeg svijeta u kojemu poštivanje dječjih prava znači uključiti djecu, dati im mogućnost da izraze svoje mišljenje i budu kreativni. To je poruka kojom Dokkica želi podsjetiti na važnost poštivanja i provedbe dječjih prava. Vjetrenjača je postavljena ispred Dokkice u Keršovanijevoj ulici i služit će kao spomenik dječjim pravima.





















Tekst i foto: Udruga Dokkica

Najava: Dokkica: Međunarodni dan dječjih prava [2018.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
meandarOs
Offline
Ukupno postova: 184
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 22.11.2018. 9:14 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

nije baš dobro napravljeno s tim točkom od bicikla ono sklepano na brzinu, a tako se napuhalo u članku! Nepotrebno
lp

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: