Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Promocija knjige "Narcis i ruža"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.11.2018. 9:51 
Naslov:  GISKO: Promocija knjige "Narcis i ruža"
23.11.2018. 17:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Promocija knjige "Narcis i ruža" održat će se u petak, 23. studenog 2018. godine s početkom u 17:30 sati u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Književna djela dobivaju svoj konačni oblik tek u susretu s vama, dragi moji čitatelji. Stoga vas pozivam da mi se pridružite na književnoj večeri moje promocije Narcisa i ruže, u predivnom Osijeku gdje ćemo zajedno istražiti put Ruže koja je unatoč Narcisovu pritisku uspjela ostvariti spoznaju svoje životne svrhe.

Otvorit ćemo mnoge teme vezane uz narcisoidni poremećaj osobnosti, razorne posljedice koje njegovo neznanje nosi u obiteljskoj zajednici te pronaći odgovore kako iscijeliti um, dušu i tijelo od dubokih emocionalnih povreda.

Na predstavljanju knjige u Osijeku, uz mene će sudjelovati moderatorica prof. filozofije i književnosti Nada Nakić Veseli te cerificirana NLP trenerica Mara Majstorović.

Radujem se vašem dolasku i našem druženju uz Narcisa i ružu! Daniella Kordić



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: