Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Velika vijećnica: Međunarodni znanstveni skup "Nijemci i Austrijanci u hrvatskom kulturnom krugu" [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.11.2018. 13:32 
Naslov:  Velika vijećnica: Međunarodni znanstveni skup "Nijemci i Austrijanci u hrvatskom kulturnom krug
23.11.2018. 16:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Njemačka zajednica – Zemaljska udruga Podunavskih Švaba u Hrvatskoj i ove godine organizira tradicionalni Međunarodni znanstveni skup „Nijemci i Austrijanci u hrvatskom kulturnom krugu“ koji se održava već 26 godine u kontinuitetu.

Ove godine u Osijeku očekujemo više od 60 istaknutih znanstvenika iz Hrvatske, Njemačke, Srbije i Bosne i Hercegovine koji će prezentirati teme od važnosti za ovaj skup, a broj sudionika ovaj skup čini jednim od najvećih do sada. Ističemo činjenicu da ovakav znanstveni skup u Hrvatskoj ne organizira niti jedna druga nacionalna manjina, što ga čini jedinstvenim u manjinskom životu Hrvatske.

Također, uz početak Znanstvenog skupa predstaviti će i Zbornik radova „Godišnjak – Jahrbuch“ u kojemu su objavljeni radovi prezentirani na prošlogodišnjem skupu.

Svečano otvaranje skupa zakazujemo za petak, 23. studenoga 2018. godine u 16:30 sati u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije (Županijska 4/I),




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: